Αθλητισμός

Άρης: Προς την έξοδο ο Χουλιάν Κουέστα

Άρης: Προς την έξοδο ο Χουλιάν Κουέστα
Ο Ισπανός κίπερ έχει συμβόλαιο με τους «κίτρινους» μέχρι το καλοκαίρι του '22, ενώ συμπληρώνει τέσσερα χρόνια θητείας στο τέλος της σεζόν.

Μήνας έντονων διαβουλεύσεων ο Φεβρουάριος… Εκτός από την αγωνιστική ατζέντα τα επιτελεία των ομάδων έχουν συνεχείς επαφές με παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους το καλοκαίρι. Στο στρατόπεδο του Άρη ένας από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποδεσμευθούν είναι και ο Χουλιάν Κουέστα. Ο Ισπανός κίπερ έχει συμβόλαιο με τους «κίτρινους» μέχρι το καλοκαίρι του ’22, ενώ συμπληρώνει τέσσερα χρόνια θητείας στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας καμία από τις δύο πλευρές δε θα επιδιώξει ανανέωση του συμβολαίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον 30χρονο τερματοφύλακα μανατζάρει το γραφείο του Πέρε Γκουαρντιόλα (αδερφού του Πεπ Γκουαρντιόλα) που διατηρεί ισχυρά «κονέ» στην ισπανική αγορά κι όχι μόνο. Ωστόσο, οι προθέσεις του Άρη σχετικά με τον Κούεστα μπορεί να διαφοροποιηθούν σε περίπτωση αρνητικής απόφασης απότο CAS (αναμένεται εντός του Φεβρουαρίου) για την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι που θα απαγορεύσει τις μεταγραφές κάτω από τα δοκάρια των «κιτρίνων» το προσεχές καλοκαίρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments