Ελλάδα

Ρέθυμνο: Νοσηλεύτρια κατήγγειλε γιατρό για σεξουαλική παρενόχληση

Ρέθυμνο: Νοσηλεύτρια κατήγγειλε γιατρό για σεξουαλική παρενόχληση

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Φαίνεται πως δεν πρόκειται για το μοναδικό περιστατικό, αφού έγινε γνωστό πως και άλλη νοσηλεύτρια είχε δεχτεί παρόμοιες παρενοχλήσεις.

Σε έγγραφη καταγγελία προς την Διοίκηση του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, προχώρησε νεαρή νοσηλεύτρια αναφέροντας περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης από γιατρό του νοσοκομείου.

Σύμφωνα όσα κατήγγειλε η νεαρή, ο γιατρός στο πλαίσιο επικοινωνίας προχώρησε σε ασεβή σχόλια και υπονοούμενα ερωτικού περιεχομένου, ενώ το συμβάν δεν σταματούσε μόνο στο σκέλος της επικοινωνίας, αφού η παρενόχληση συνεχίζονταν και εντός του Νοσοκομείου. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretalive.gr, η ίδια άλλαξε και διεύθυνση κατοικίας, μετά από επίμονες ερωτήσεις του γιατρού για το που διαμένει. Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως δεν πρόκειται για το μοναδικό περιστατικό, αφού έγινε γνωστό πως και άλλη νοσηλεύτρια είχε δεχτεί παρόμοιες παρενοχλήσεις.

Η νοσηλεύτρια κατήγγειλε εγγράφως τα όσα συνέβησαν στις αρμόδιες διευθύνσεις των τμημάτων και την Διοίκηση ενώ άμεσα διατάχθηκε ΕΔΕ. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου Λευτέρης Μαρκάκης, η υπόθεση αμέσως μετά την καταγγελία πήρε το δρόμο της και διατάχτηκε ΕΔΕ.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.