Lifestyle

Νεκταρία Γιαννουδάκη: «Τον σκότωσαν στο καφενείο μπροστά στη μαμά μου»

Νεκταρία Γιαννουδάκη: «Τον σκότωσαν στο καφενείο μπροστά στη μαμά μου»

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - sasmos_alphatv_fans's

Νεκταρία Γιαννουδάκη: Ο ηθοποιός του Σασμού μίλησε για έναν δικό της... σασμό που έχει βιώσει πολύ έντονα.

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη μίλησε για την τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστεί αλλά και για μια προσωπική της ιστορία σασμού. Η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «ένας αδελφός της γιαγιάς μου ασχολήθηκε με μια κοπέλα, την έκλεψε, εκείνη έφυγε και γύρισε πίσω. Δεν την είχε ατιμάσει αλλά του το κρατούσαν μανιάτικο.

Μάλλον του το κρατούσαν Κρητικό! Με αφορμή λοιπόν έναν καυγά στο καφενείο, τον σκότωσαν και σε αυτό ήταν παρούσα η μαμά μου ως παιδάκι έξι χρονών. Νομίζω ότι ήταν κάτι που σημάδεψε τα παιδικά της χρόνια».

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη πρόσθεσε: «Αυτό που με φοβίζει είναι η απώλεια της μνήμης. Είδα τον μπαμπά μου να παθαίνει άνοια και είναι κάτι πολύ δυσάρεστο για τον άνθρωπο και για τους γύρω του, είναι πολύ δύσκολο».

Τι είναι ο Σασμός;

Πολλοί αναρωτιούνται τι σημαίνει η λέξη “Σασμός”, με τους κατοίκους της Κρήτης να δίνουν τη δική τους ερμηνεία για την έννοια του όρου, μέσα από τα προσωπικά τους βιώματα. Πράγματι, η νέα σειρά του ALPHA έρχεται για να μας ταξιδέψει στον άγραφο νόμο της Κρήτης, μέσα από μία ιστορία γεμάτη σασπένς, έρωτες και δολοφονικά κίνητρα.Ένα ζευγάρι ερωτεύεται παράφορα. Μόνο που οι οικογένειές τους είναι μπλεγμένες σε έναν τρομακτικό κύκλο αίματος κι εκδίκησης. Θα καταφέρει η αγάπη τους να φέρει τον πολυπόθητο “Σασμό” στις οικογένειες τους; Οι κάτοικοι του Μυλοπόταμου της Κρήτης δίνουν τον ορισμό της λέξης.

Η έννοια της λέξης Σασμός

Τι σημαίνει, λοιπόν, η λέξη Σασμός; Ο Σασμός είναι το αντίθετο της βεντέτας. Είναι η συμφιλίωση ανάμεσα σε δύο οικογένειες, προκειμένου να σταματήσει το χειρότερο κακό που μπορεί να ξεσπάσει ανάμεσά τους. Συνήθως επιτυγχάνεται με την ένωση τον δύο οικογενειών, είτε μέσω κουμπαριάς, είτε μέσω κάποιου γάμου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments