Αθλητισμός

Αντετοκούνμπο: Τρομερός ο Έλληνας άσος κόντρα στους Λέικερς

Αντετοκούνμπο: Τρομερός ο Έλληνας άσος κόντρα στους Λέικερς
Αντετοκούνμπο: Ο Έλληνας άσος του ΝΒΑ κατέγραψε νέο ρεκόρ στο παιχνίδι των Μπακς κόντρα στους Λέικερς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να γράφει ιστορία στα παρκέ. Ο Έλληνας άσος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο παιχνίδι των Μπακς κόντρα στους  Λος Άντζελες Λέικερς. Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο «STAPLES Center», ο Γιάννης ήταν από άλλο πλανήτη, μετρώντας 8/8 σουτ!

Για την ακρίβεια, στα 17 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ, μέτρησε 23 πόντους με 6/6 δίποντα και 2/2 τρίποντα. Ο Greek Freak γέμισε τη στατιστική του με 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 τάπες ενώ δεν είχε κανένα λάθος.

Αντετοκούνμπο vs Lebron

Ο αγώνας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε δυναμικά το ματς με τάπες στους Γουέστμπρουκ και Ντέιβις. Και αυτή ήταν μόνο η αρχή, αφού σημείωσε τους 11 από τους 17 πόντους των Μπακς για το αρχικό 12-17 πριν περάσει στον πάγκο για ανάσες. Ακόμα και με αυτόν όμως να ξεκουράζεται, το Μιλγουόκι συνέχισε να έχει το προβάδισμα και για την ακρίβεια το διεύρυνε, ξεφεύγοντας με 15-26.

Λίγο αργότερα μάλιστα ο Γιάννης επέστρεψε στο παρκέ και η διαφορά ανέβηκε στους 16 πόντους (20-36), με τους Μπακς να κλείνουν τελικά την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 24-38. Όσο για τον Γιάννη; Ήταν – στατιστικά – (σχεδόν) τέλειος: 13 πόντοι με 4/4 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 2/4 βολές, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 κοψίματα!

Η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε με τους Μπακς να είναι ακόμα καλύτεροι και να ξεφεύγουν με 28-51 και με 33-54 λίγο αργότερα, με τον Μίντλετον να φτάνει τους 18 πόντους, προκαλώντας τρόμο στο Λ.Α. Ήταν μάλιστα τόσο καλοί, που ο Γιάννης δεν πήρε καν σουτ στα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου και όταν πέρασε στον πάγκο για ανάσες αυτοί συνέχισαν να ανεβάζουν την διαφορά, ξεφεύγοντας με 40-64, με τον Μίντλετον να έχει ήδη 18 πόντους. Και κάπου εκεί επέστρεψε πάλι στο παρκέ ο Γιάννης.

Με τον “Greek Freak” να αναλαμβάνει πλέον το βάρος στην επίθεση, οι Μπακς διατήρησαν την διαφορά τους με άνεση, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο όντες μπροστά στο σκορ με 56-78. Ο δε Γιάννης είχε πλέον 23 πόντους με 8/8 σουτ (2/2 τρίποντα), ο δε Μίντλετον 21 πόντους, με το Μιλγουόκι να είναι απολαυστικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments