Lifestyle

Γιώργος Καράβας: «Tο αν θα είμαι στην κριτική επιτροπή του GNTM του χρόνου δεν έχει αποφασιστεί ακόμα»

Γιώργος Καράβας: «Tο αν θα είμαι στην κριτική επιτροπή του GNTM του χρόνου δεν έχει αποφασιστεί ακόμα»

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - ant1tv

Γιώργος Καράβας: «Tο αν θα είμαι στην κριτική επιτροπή του GNTM του χρόνου είναι κάτι το οποίο δεν έχει συζητηθεί, παρόλα αυτά γίνονται πράγματα τα οποία είναι σε καλό δρόμο».

Καλεσμένος στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης (9/2) ο Γιώργος Καράβας. Το δημοφιλές μοντέλο μεταξύ άλλων μίλησε σχετικά για την πορεία του στο GNTM και αλλά και την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την σύζυγό του. Ενώ αποκάλυψε τα σχέδιά του για το μέλλον του στο ριάλιτι μόδας.

View this post on Instagram

A post shared by Yiorgos Karavas (@yiorgoskaravas_official)

«Tο αν θα είμαι στην κριτική επιτροπή του GNTM του χρόνου είναι κάτι το οποίο δεν έχει συζητηθεί, παρόλα αυτά γίνονται πράγματα τα οποία είναι σε καλό δρόμο. Μόνο αυτό μπορώ να πω στην παρούσα φάση. Το GNTM ως concept δεν έχει παρουσιαστή. Αποτελείται από μια κριτική επιτροπή, έναν coach και τον εκάστοτε καλεσμένο, φωτογράφο», είπε αρχικά και πρόσθεσε στη συνέχεια:

Γιώργος Καράβας: «Μου αρέσει ο ρόλος μου ως coach στο GNTM και μπορώ να πω όχι. Θα μπορούσα να με δω στην κριτική επιτροπή, αλλά δεν ξέρω αν θα ήθελα. Δεν προσπαθώ να ξεφύγω καθόλου»

«Είμαι άνθρωπος που περνά ωραία σε αυτό που κάνω αν δεν περάσω ωραία φαίνεται. Αν αυτό που συμμετέχω, είναι κάτι που μου αρέσει και με αφήνει να αναδείξω τον εαυτό μου, θα το κάνω στο 100%, αν είναι κάτι απλά και μόνο για να παραμείνω στην τηλεόραση δεν είναι αυτοσκοπός», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την αγαπημένη του, Ραφαέλα Ψαρρού. Αν δεν είχε παιδιά θα ήταν πολύ πιθανό να δει τον εαυτό του να ζει στο εξωτερικό. Η μόνη πόλη που θα ήθελε να μείνει είναι το Σίδνεϊ κατέληξε το γνωστό μοντέλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments