Lifestyle

Ριάννα – Άσαπ Ρόκι: Μια ιστορία αγάπης με happy end

Ριάννα – Άσαπ Ρόκι: Μια ιστορία αγάπης με happy end

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - goodgyalgonebadgyal

Ριάννα - Άσαπ Ρόκι: Υποδέχονται επίσημα το πρώτο τους παιδί μαζί.

Οι φήμες ότι η Ριάννα βγαίνει με τον ράπερ Rakim Mayers, γνωστό και ως Άσαπ Ρόκι κυκλοφορούν χρόνια τώρα χάρη στην αδιαμφισβήτητη χημεία τους εντός και εκτός σκηνής. Ωστόσο, από το 2020, αυτό που ξεκίνησε ως ελπιδοφόρα εικασία έγινε τελικά πραγματικότητα.

Στην πραγματικότητα, μόλις λίγους μήνες αφότου το People αποκάλυψε ότι τον Νοέμβριο του 2020  το ζευγάρι βγαίνουν ραντεβού, ο Άσαπ Ρόκι αναφέρθηκε στη Ριάννα ως «η αγάπη της ζωής μου». Δεν γίνεται πολύ πιο σοβαρό από αυτό! Ω, περιμένετε, συμβαίνει: Το ζευγάρι αποκάλυψε στις αρχές του 2022 ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

View this post on Instagram

A post shared by Rihanna and Asap Rocky (@rockandrih)

Εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε για τη σχέση τους:

Το ζευγάρι είχε αρχικά εμφανιστεί το 2012 στα MTV Video Music Awards ως φίλοι. Τον Ιούλιο του 2020, η Ριάννα βάζει τον ράπερ  να πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια της στο Fenty Skin, αλλά η χημεία τους φαίνεται κατά τη διάρκεια μερικών βίντεο στη Vogue και το GQ τον Αύγουστο.

Διατηρούν το ερωτικό φλερτ κατά τη διάρκεια του βίντεο τους στο GQ, ειδικά όταν ο Άσαπ ρωτάται για το «πιο δύσκολο μέρος» της συνεργασίας με τη Ριάννα . «Νομίζω ότι το πιο δύσκολο κομμάτι της συνεργασίας μαζί σου είναι να μην κοροϊδεύεις και να γελάς όλη την ώρα. Σαν να είναι κωμωδία», λέει. «Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Ξέρεις, οι άνθρωποι είναι τόσο ψύχραιμοι που είναι δύσκολο να μην το κάνεις, να μη γελάσεις. Αυτό είναι όλο. Αλλά ήταν διασκεδαστικό. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να μην διασκεδάζεις πολύ. Απλώς ξεχνάς ότι στο τέλος της ημέρας είναι ακόμα δουλειά».

Οι φήμες για σχέση φουντώνουν όταν οι ερμηνευτές εμφανίζονται με μια ομάδα φίλων στη Νέα Υόρκη. «Είχαν πάντα καταπληκτική χημεία και η Ριάννα σχετίζεται με το Άσαπ και είναι φυσικό, εύκολο και διασκεδαστικό», είπε μια πηγή στο Entertainment Tonight τον Νοέμβριο. «Αισθάνεται πολύ άνετα κοντά του αφού γνωρίζονται τόσο πολύ καιρό και επίσης αισθάνεται μια σύνδεση μαζί του επειδή ο μπαμπάς του είναι από τα Μπαρμπάντος».

Σχεδόν ένα μήνα αργότερα, εντοπίζονται να φιλιούνται στα Μπαρμπάντος, όπου σύμφωνα με πληροφορίες περνούν τις διακοπές με την οικογένειά της. «Το να περάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα ήταν ένα προφανές βήμα για τη Ριάννα και τον Άσαπ», λέει μια πηγή στον E.T. «Γνωριζόντουσαν τόσο καιρό ως φίλοι και σε εργασιακό περιβάλλον, γεγονός που τους κάνει τόσο εύκολο να συνεννοούνται, να ταξιδεύουν μαζί και να συμμετέχουν ο ένας στη ζωή του άλλου σε πλήρη έκταση. Περνούν πάντα τόσο καλά μαζί και σίγουρα δείχνουν ερωτευμένοι».

Η μία και μοναδική

Στο εξώφυλλο του Ιουνίου του GQ (που δημοσιεύτηκε τον Μάιο), ο ράπερ των «Fuckin Problems» επιβεβαιώνει τη σχέση του με τη Rihanna, αποκαλώντας την «η αγάπη της ζωής μου» και «κυρία μου».

Αναφέρθηκε επίσης στη Ριάννα ως «The One» ενώ συζήτησε γιατί προτιμά τη μονογαμία από το να είναι single. «Πολύ καλύτερα όταν αποκτήσεις την μία», λέει. «[Η Ριάννα ] ανέρχεται πιθανώς σε ένα εκατομμύριο από τις άλλες. Νομίζω ότι όταν ξέρεις, ξέρεις. Είναι η μια και μοναδική.” Ενώ ο Άσαπ επιβεβαίωσε τη σχέση τον Μάιο, η Ριάννα δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη δήλωση. Ωστόσο, αυτό δεν την εμπόδισε να ασχοληθεί με περισσότερο PDA με τον ράπερ στη Νέα Υόρκη.

Τον Αύγουστο αρχίζουν να φουντώνουν οι φήμες ότι μπορεί να είναι επικείμενος αρραβώνας. «Αυτοί οι δύο είναι τόσο τρελά ερωτευμένοι και είναι αλήθεια ότι υπάρχει πολύς θόρυβος στον κύκλο τους σχετικά με έναν αρραβώνα στα σκαριά», λέει μια πηγή στο Us Weekly σε μια νέα αναφορά. «Αν ακολουθήσουμε τις υποδείξεις που άφησε ο Ρόκι, [αυτό] μπορεί να συμβεί σύντομα, αλλά δεν υπάρχει πίεση και αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία και για τους δύο είναι να συνεχίσουν να χτίζουν σε αυτό το πραγματικά όμορφο πράγμα που έχουν κάνει».

Το happy end

Η Ριάννα και ο Άσαπ αποκαλύπτουν στις 31 Ιανουαρίου ότι έχουν φτάσει σε ένα νέο ορόσημο στη σχέση τους: μελλοντικοί γονείς. Το ζευγάρι φωτογραφίζεται στη Νέα Υόρκη για να κάνει το ντεμπούτο του στο baby bump της Ριάννα , επιβεβαιώνοντας έτσι ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments