Αθλητισμός

Γιουβέντους: Προκρίθηκε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας

Γιουβέντους: Προκρίθηκε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Γιουβέντους: Στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας προκρίθηκε η ομάδα μετά την νίκη της επί της Σασουόλο.

Γιουβέντους και Σασουόλο διασταύρωσαν τα ξίφη τους για το Κύπελλο Ελλάδος. Η Γιουβέντους αντιμετώπισε πρόβλημα με την Σασουόλο, όμως εν τέλει μετά από μία προσπάθεια του Βλάχοβιτς, κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Η Σασουόλο στο Πρωτάθλημα Ιταλίας είχε νικήσει στο Τορίνο τη Γιουβέντους. Η ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου εμφανίστηκε θαρραλέα και στο ματς Κυπέλλου. Αλλά αυτή τη φορά οι «μπιανκονέρι» χαμογέλασαν στο τέλος. Έστω κι αν δυσκολεύτηκαν σημαντικά για το τελικό 2-1 που τους έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο αγώνας

Η ομάδα του Αλέγκρι φάνηκε πως θα έχει εύκολο έργο. Κι αυτό γιατί στο 3ο μόλις λεπτό, κατόρθωσε να βρει το γκολ που της έδινε το προβάδισμα. Ο Ντιμπάλα ήταν ο σκόρερ για το 1-0. Η Σασουόλο που είχε τον Γιώργο Κυριακόπουλο βασικό και να παίζει σε όλο το ματς, «απάντησε» στο 24’.

Ο Τραορέ ήταν αυτός που έκανε το 1-1 για τους φιλοξενούμενους, αγχώνοντας ξανά τη «γηραιά κυρία». Το σκορ παρέμεινε και οδήγησε τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο μέρος η Γιουβέντους έγινε πιεστική. Οι ευκαιρίες χάνονταν και το άγχος μεγάλωνε για τους «μπιανκονέρι». Που τελικά σώθηκαν στο 88ο λεπτό. Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς μπήκε στην περιοχή και από πλάγια θέση σούταρε, με τη μπάλα να βρίσκει στον Τρεσόλντι και να ξεγελά τον τερματοφύλακα της Σασουόλο! Με αυτό τον τρόπο έδωσε το προβάδισμα και την πρόκριση τελικά στη Γιουβέντους.

Η «γηραιά κυρία» με τη νίκη της 2-1, πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες την Φιορεντίνα. Στον άλλο ημιτελικό του Coppa Italia, η Μίλαν θα κοντραριστεί με την Ίντερ στο ντέρμπι του Μιλάνου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments