Αθλητισμός

Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός 2-3: Νίκη «ανάσα» για τους Νικαιώτες

Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός 2-3: Νίκη «ανάσα» για τους Νικαιώτες
Παίρνουν "φωτιά" τα play off μετά τη νίκη του Ιωνικού επί του Αστέρα Τρίπολης μέσα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Μεγάλο διπλό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» επί του Αστέρα Τρίπολης πήρε ο Ιωνικός με 3-2 για την 23η αγωνιστική της Superleague. Οι Νικαιώτες –κάνοντας την ανατροπή– επικράτησαν στην Τρίπολη του Αστέρα με 3-2, σε ένα ματς που τα είχε όλα· αποβολή, διακοπές, όμορφα γκολ, κλασσικές φάσεις και πολλές συγκινήσεις.

Πρώτη εντός έδρας ήττα μετά τον Νοέμβριο για τους Αρκάδες, που είδαν το αήττητο σερί στο γήπεδό τους να σπάει μετά από επτά αγώνες.

Μοιραίος αποδείχθηκε ο Καστάνιο για τον Αστέρα που μέχρι να αποβληθεί ο Ισπανός στόπερ είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά στη συνέχεια κατέρρευσε και παρά τα πολλά ρίσκα που πήρε ο Ράσταβατς, δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, έχοντας δοκάρι με τον Κρέσπι στο 90’ και με το σκορ στο 2-1 εις βάρος της ομάδας του.

Η νίκη δίνει στον Ιωνικό ελπίδες σωτηρηρίας, καθώς έφτασαν τους τους 21ν βαθμούς, από την άλλοι οι Αρκάδες που είχαν ένα αήττητο σερί 7 αγώνων, παρότι προηγήθηκαν έχασαν με 3-2 και έμειναν στους 32 βαθμούς και την 5η θέση, δυσκολεύοντας γι’ αυτούς την μάχη της εξάδας.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Χριστόπουλος(81′ Τιλίκα), Καστάνιο, Άλβαρες, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ριέρα(81′ Μπενίτο), Καπίγια(64′ Αντζουλάς), Σίτο(81′ Κρέσπι), Σονί.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Ματσούκας(72′ Βαλεριάνος), Βαφέας, Σάντσεζ, Ρομαό, Κιάκος, Κάνιας, Ντάλσιο, Άοσμαν(85′ Πλατέλλας), Λένις(72′ Γκοτσούλιας), Μάντζης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments