Αθλητισμός

Ιωάννινα: Συλλήψεις και λουκέτα σε συνδέσμους οπαδών

Ιωάννινα: Συλλήψεις και λουκέτα σε συνδέσμους οπαδών

Πηγή Φωτογραφίας: cyprustimes

Οι λέσχες φιλάθλων που σφραγίστηκαν ανήκουν στον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και μία στον ΠΑΣ Γιάννινα. Λειτουργούσαν χωρίς άδεια, ενώ εντατικοποιούνται οι έλεγχοι της αστυνομίας.

Στο στόχαστρο είχαν βάλει συνδέσμους οπαδών στην Ήπειρο, οι αρχές, ήδη από τα τέλη του περασμένου έτους εξαιτίας επεισοδίων. Βεβαίως μετά από την άγρια δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, οι έλεγχοι εντατικοποιήθηκαν, οδηγώντας όπου κρίθηκε αναγκαίο σε λουκέτα, αλλά και συλλήψεις.

Στο πλαίσιο επιχείρησης πρόληψης του θλιβερού φαινομένου της οπαδικής βίας, που έγινε το προηγούμενο το 24ωρο στην πόλη των Ιωαννίνων, η Ελληνική Αστυνομία έκανε εξονυχιστικές έρευνες σε διάφορους συνδέσμους παρουσία δικαστικού λειτουργού, προκειμένου να ελεγχθεί αν έχουν την απαραίτητη άδεια.

Απολογισμός της επιχείρησης

Ο απολογισμός της επιχείρησης, λοιπόν, είναι συλλήψεις και λουκέτα. Τρεις συνέλαβαν οι Αρχές και «σφράγισαν» ισάριθμους χώρους, ενώ οι δικογραφίες θα σταλούν στον εισαγγελέα, ανέφερε η ιστοσελίδα epiruspost.gr.

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι οποίες διενεργήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, συνελήφθησαν σε όλες τις περιπτώσεις, ημεδαποί, που βρέθηκαν να λειτουργούν τους παραπάνω χώρους χωρίς την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή οι λέσχες φιλάθλων που σφραγίστηκαν ήταν οπαδών του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας αναμένεται να είναι σχολαστικοί και το επόμενο διάστημα σε ανάλογους χώρους είτε λειτουργούν νόμιμα, είτε χωρίς τις προβλεπόμενες άδειες.

Τρεις συλλήψεις σε έφοδο της αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών στα Ιωάννινα

Το τελευταίο 24ωρό η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο σε λέσχες φιλάθλων στην πόλη των Ιωαννίνων παρουσία και δικαστικού λειτουργού. Σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις προχώρησε σε τρεις συλλήψεις και σε σφράγισμα των χώρο ενώ οι δικογραφίες θα σταλούν στον εισαγγελέα.

Οι λέσχες φιλάθλων που σφραγίστηκαν ανήκουν στον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και  μία εξ αυτών στον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments