Lifestyle

Carmen Electra: Πήρε φωτιά το Pοrnhυb μετά το ντοκιμαντέρ για τον Jordan

Carmen Electra: Πήρε φωτιά το Pοrnhυb μετά το ντοκιμαντέρ για τον Jordan

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - carmenelectra

Carmen Electra: Την ημέρα που έκανε πρεμιέρα το «The Last Dance», το «Pοrnhυb» κατέγραψε 14.796 αναζητήσεις με το όνομά της.

Η Carmen Electra εμφανίστηκε στο «The Last Dance» και… αναστάτωσε το κοινό, καθώς στα 48 της παραμένει εκθαμβωτική. Η ίδια μίλησε για την περιπέτειά της με τον Dennis Rodman και την στιγμή που ο Michael Jordan τους έκανε τσακωτούς.

View this post on Instagram

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra)

Μετά την παρουσία της στο εν λόγω ντοκιμαντέρ, το όνομά της ήρθε ξανά στο προσκήνιο και αρκετοί χιλιάδες την έψαξαν στο… «Pοrnhυb»! Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε κάποιος από την ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου στο «TMZ», αυτή την εβδομάδα το όνομά της είχε πάνω από 1.7 εκατομμύρια searches!

Την ημέρα που έκανε πρεμιέρα το «The Last Dance», το «Pοrnhυb» κατέγραψε 14.796 αναζητήσεις με το όνομά της και την επομένη έφτασε τις 393.837. Στις 28 Απριλίου σημειώθηκαν οι περισσότερες, αφού ο αριθμός έφτασε τις 588.357!

Λίγα λόγια για εκείνη

Η Carmen Electra γεννήθηκε ως Τάρα Λι Πάτρικ στις 20 Απριλίου 1972 στο Σάρονβιλ του Οχάιο, από τον Χάρι Πάτρικ, κιθαρίστα και ηθοποιό και τη σύζυγό του Πατρίσια (ετ. 1998), τραγουδίστρια. Η νεότερη των έξι παιδιών (έχει τέσσερις αδελφούς και μία αδελφή)  η Carmen Electra παρακολούθησε το Δημοτικό Σχολείο Αν Βέιγκελ και σπούδασε χορό στο υπό την Γκλόρια Τζ. Σίμπσον στο στούντιο Καλλιτεχνών Χορού στο Γουέστερν Χιλς μέχρι την ηλικία των εννέα, όταν γράφτηκε στη Σχολή Δημιουργικών και Παραστατικών Τεχνών (SCPA).

Εκεί, ήταν μεγαλύτερη συμμαθήτρια του Νικ Λασέι, με τον οποίο εμφανίστηκε σε μία παραγωγή του Peter Pan. Η Carmen Electra η οποία δήλωσε στο People Magazine το 1997 ότι «ήθελε να χορέψει στο Broadway», αποφοίτησε από το Λύκειο Πρίστον στο Σάρονβιλ το 1990, έχοντας μεταφερθεί εκεί από την SCPA δύο χρόνια πριν. Επιπροσθέτως, η παρακολούθησε και αποφοίτησε από τη Σχολή Μοντέλων του Μπάρμπιζον στο Σινσινάτι.

Η Carmen Electra είναι ολλανδικής, αγγλικής, γερμανικής και ιρλανδικής καταγωγής και ήταν πολύ κοντά στην οικογένειά της. Είπε για τη μητέρα της, «Η μητέρα μου ήταν ο βράχος μου» και χαρακτήρισε την μεγαλύτερη αδερφή της Ντέμπι ως «δεύτερη μητέρα για μένα».Όταν η Ντέμπι μετακόμισε στο Ιλινόις, η Carmen Electra είπε ότι η ζωή της «περιστρέφεται γύρω από τη μαμά μου. Ήταν η καλύτερη φίλη μου στη ζωή μου 24/7, είτε την ήθελα εκεί είτε όχι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments