Πολιτική

Στέλιος Πέτσας: Σε κάθε εξωτερική απειλή απαντάμε με δύο τρόπους

Στέλιος Πέτσας: Σε κάθε εξωτερική απειλή απαντάμε με δύο τρόπους
Στέλιος Πέτσας: Για τις τουρκικές προκλήσεις και την παρενόχληση που δέχθηκε το ελικόπτερο του υφυπουργού Άμυνας κ. Νίκου Χαρδαλιά αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας.

Για τις τουρκικές προκλήσεις και την παρενόχληση που δέχθηκε το ελικόπτερο του υφυπουργού Άμυνας κ. Νίκου Χαρδαλιά αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας.

Σε κάθε εξωτερική απειλή απαντάμε με δύο τρόπους, με ενίσχυση της αποτροπής και ενότητα, ενώ έκανε λόγο για απειλητική διάθεση της Τουρκίας. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών η Ελλάδα θέλει να πάει μπροστά την συνεργασία με την Τουρκία μέσα από τον διάλογο, ωστόσο όπως είπε η ατζέντα είναι συγκεκριμένη και δεν την καθορίζει η Τουρκία.

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο κ. Πέτσας είπε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας όπως είπε και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην χθεσινή συνέντευξή του.

Αναφορικά με την πορεία της πανδημίας στην χώρα και για το αν θα γίνουν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις ο κ. Πέτσας τόνισε ότι οι αποφάσεις θα παρθούν με βάση τις εισηγήσεις των ειδικών. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, τόνισε και πρόσθεσε πως δεν βλέπει τον λόγο να ρισκάρουμε την αποκλιμάκωση που υπάρχει αυτή την στιγμή. «Καλύτερα να προσέχουμε, παρά να έχουμε πισωγύρισμα», είπε χαρακτηριστικά.

Για την ενεργειακή κρίση

Παράλληλα αναφέρθηκε στην ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια που αυτή έχει επιφέρει ο κ. Πέτσας σημείωσε η κυβέρνηση είναι δίπλα σε όσους πλήττονται και ότι από τον Σεπτέμβριο έχουν παρθεί στοχευμένα μέτρα. Όπως είπε η κυβέρνηση μειώνει φόρους και αυξάνει τον κατώτατο μισθό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments