Lifestyle

Βικτόρια Μπέκαμ: «Ακόμα είναι ο Βαλεντίνος μου 24 χρόνια μετά» εξομολογείται για τον Ντέιβιντ

Βικτόρια Μπέκαμ: «Ακόμα είναι ο Βαλεντίνος μου 24 χρόνια μετά» εξομολογείται για τον Ντέιβιντ
Βικτόρια Μπέκαμ: Έγραψε σε μια φωτογραφία της ίδιας και του συζύγου της, του θρύλου του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ,, "τραβηγμένη στον μήνα του μέλιτος στη Νότια Γαλλία" το 1999.

Τα αντίστοιχα προφίλ των Μπέκαμ στο Instagram ανάρτησαν περιεχόμενο του Αγίου Βαλεντίνου. Η Βικτόρια, 47 ετών, ξεκίνησε την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου μοιράζοντας με τους θαυμαστές της με μια σειρά από φωτογραφίες την δεκαετία του ’90, συμπεριλαμβανομένης της ημέρας που εκείνη και ο σύζυγός της Ντέιβιντ, 46 ετών, ανακάλυψαν ότι περίμεναν το πρώτο τους παιδί Μπρούκλιν, που είναι τώρα 22 ετών.

Οι τότε 20άρηδες, που έκαναν διακοπές στο Μεγάλο Μήλο εκείνη την εποχή, έδειχναν εντελώς ερωτευμένοι μεταξύ τους, καθώς η σχεδιάστρια μόδας τύλιξε τα χέρια της γύρω από έναν Ντέιβιντ ντυμένοι με αθλητικά ρούχα. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μίλησε για την διατροφή που κάνει η σύζυγός του, Βικτόρια, αποκαλύπτοντας ότι τρώει το ίδιο φαγητό κάθε μέρα εδώ και 25 χρόνια.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Μαζί με το στιγμιότυπο από την πρώτη περίοδο της εγκυμοσύνης, το Spice girl έγραψε: «1998 στη Νέα Υόρκη! Και ακόμα είναι ο Βαλεντίνος μου 24 χρόνια αργότερα ❤️ τραβηγμένο την ημέρα που μάθαμε ότι ήμουν έγκυος στον @brooklynbeckham! Σ ‘αγαπώ @davidbeckham ❤️’.

Οι στιγμές του χρόνου δεν σταμάτησαν στην κύρια σελίδα της Βικτώριας στο Instagram, καθώς χρησιμοποίησε το Story της για να αναπολήσει τον μήνα του μέλιτος του ζευγαριού στη Νότια Γαλλία, που ήρθε μετά τον ιρλανδικό καλοκαιρινό γάμο τους το 1999.

«Οι αναμνήσεις του Αγίου Βαλεντίνου @davidbeckham [καρδιά] τραβήχτηκαν στον μήνα του μέλιτος στη Νότια Γαλλία!» Η Βικτώρια έγραψε στην μια  φωτογραφία

Η δεύτερη στιγμή απαθανάτισε το ζευγάρι υψηλού προφίλ χωρίς να το γνωρίζει, καθώς η Βικτόρια φρόντιζε να αγκαλιάζει συνέχεια τον  νέο συζύγο της. Εκείνη ειρωνεύτηκε: «Πάντα είχε εμμονή με τα μαλλιά του [γέλια και emoji καρδιάς] Σε αγαπώ @davidbeckham».

Ο σύζυγός της άσος του ποδοσφαίρου χρησιμοποίησε επίσης την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ως ευκαιρία για να μοιραστεί μια γεύση από τα νεανικά τους χρόνια, όπου αγκαλιάστηκαν για ένα αγαπημένο στιγμιότυπο.

Ο πρόεδρος της Inter Miami CF απέτισε επίσης φόρο τιμής στο μικρότερο παιδί – και μοναχοκόρη – Harper, δέκα ετών.

‘Χρόνια πολλά στα κορίτσια μου ❤️❤️ 2 όμορφες και δυνατές γυναίκες . BTW Harper να θυμάσαι ότι ο μπαμπάς θα είναι πάντα ο βαλεντίνος σου [emoji γελώντας] σε λατρεύω @victoriabeckham ❤️», είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments