Lifestyle

Snoop Dogg: Η εμφάνιση στο Super Bowl 2022 εντυπωσίασε το κοινό

Snoop Dogg: Η εμφάνιση στο Super Bowl 2022 εντυπωσίασε το κοινό
Snoop Dogg: Η πρώτη φορά που σε ημίχρονο του δημοφιλούς αγώνα, που παρακολουθούν οι ΗΠΑ, η hip hop κατέλαβε τη σκηνή στο ημίχρονο του NFL.

Το ραπ πάρτι στο ημίχρονο του Super Bowl 2022, ευχαριστήθηκε όσο τίποτα άλλο η Generation Z και οι Milennians. O Dr. Dre, o Snoop Dogg, o Eminem, o Kendrick Lamar, η Mary J. Blige και ο 50 Cent ξεπέρασαν το άγχος τους και ανέβηκαν στη σκηνή του Super Bowl 2022 κάνοντας ένα ραπ και hip hop πάρτι χωρίς προηγούμενο στο SoFi Stadium στο Los Angeles της Καλιφόρνια εντυπωσιάζοντας το κοινό.  Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που σε ημίχρονο του δημοφιλούς αγώνα, που παρακολουθούν οι ΗΠΑ, η hip hop κατέλαβε τη σκηνή στο ημίχρονο του NFL. Την περσινή χρονιά είχε τραγουδήσει ο The Weeknd.

Ραπ και hip hop στη σκηνή του Super Bowl 2022

Μετά από τόσα συγκλονιστικά show που έχουμε παρακολουθήσει στο παρελθόν, το Super Bowl έφερε κάτι από τα περασμένα 90s  άφησε στην άκρη την Jlo, τη Shakira και τη Lady Gaga και εμπιστεύτηκε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά show του πλανήτη σε καλλιτέχνες που περίμεναν πολλές δεκαετίες για να αναγνωριστεί η συνεισφορά τους στη μουσική και το ταλέντο του. Η δυναμική των καλλιτεχνών ήταν τόσο μεγάλη που η Generation Z και όλοι οι boomers του πλανήτη απόλαυσαν ένα show που τους πήγε πίσω στα μαθητικά τους χρόνια. Το show άνοιξαν ο dr Dre με τον Snoop Dog με το κοινό να αντιδρά με χειροκροτήματα στο θρυλικό California Love, χωρίς βέβαια να υπάρχει στην σκηνή το ολόγραμμα του Tupac όπως είχε αρχικά διαρρεύσει. Κι ύστερα ήρθε η Mary J. Blige και ο 50 Cent αλλά το χειροκρότημα όλων χάρηκε απλόχερα ο Eminem που ας το παραδεχτούμε όλοι είναι 49 πια και δείχνουν 20!

Ο 50 Cent ήταν στους καλλιτέχνες οι οποίοι δεν είχαν επιβεβαιώσει της εμφάνισή τους, αλλά εξέπληξε κάνοντας το ντεμπούτο του ανάποδα με θρυλικό του hit, In da Club αφήνοντας όλους τους παρευρισκόμενους με το στόμα ανοιχτό. Η Mary J. Blige με την hot εμφάνισή της έκανε πολλούς να πιστεύουν πως θα έπρεπε να έχει μόνη της ένα ημίχρονο στο Super Bowl αλά και ο Eminem ερμήνευσε με τον καλύτερο τρόπο το οσκαρικό του Lose yourself.

Το φετινό ημίχρονο του SuperBowl λάτρεψε και το Twitter με περισσότερα από 40.000 τιτιβίσματα να γράφονται ανά ώρα στην πλατφόρμα. Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς, η εντολή που δόθηκε στον Eminem να μην γονατίσει σε μια κίνηση αντιρατσισμού, κάτι που ο ίδιος τελικά έκανε! To NFL πάντως σχολίασε πως ο ράπερ είχε ενημερώσει προκαταβολικά για την πρόθεσή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments