Lifestyle

Ο Channing Tatum μιλάει για τον Άγιο Βαλεντίνο με την κόρη του «Σίγουρα πάντα της παίρνω λουλούδια»

Ο Channing Tatum μιλάει για τον Άγιο Βαλεντίνο με την κόρη του «Σίγουρα πάντα της παίρνω λουλούδια»

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - channingtatumonfire

Channing Tatum: Ο γοητευτικός ηθοποιός και παραγωγός μίλησε για την εξέλιξη του στιλ μέσα στα χρόνια, αλλά και την χαριτωμένη κόρη του.

Είναι Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι του Channing Tatum, το οποίο περιλαμβάνει τα συνηθισμένα είδη διακοπών και ίσως μια επίσκεψη απόψε από το Night Ninja. Ο ηθοποιός και συν-σκηνοθέτης του νέου φιλαράκου «Dog» (στους κινηματογράφους την Παρασκευή) κάνει «τα συνηθισμένα πράγματα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που κάνουν οι μπαμπάδες» με την 8χρονη κόρη του Everly, λέει ο Tatum στο USA TODAY. «Σίγουρα πάντα της παίρνω τα λουλούδια.

View this post on Instagram

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum)

«Κάνουμε ένα πράγμα που ονομάζεται Night Ninja»

Λατρεύει τα τριαντάφυλλα και γενικά τα λουλούδια». Και ενώ δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια V-Day, ο Tatum λέει ότι μία από τις αγαπημένες του δραστηριότητες μπαμπά-κόρης περιλαμβάνει έργα τέχνης αργά το βράδυ. «Κάνουμε ένα πράγμα που ονομάζεται «Night Ninja», όπου μετά τον ύπνο κάθε τόσο, θα επιστρέφω κρυφά στο δωμάτιό της,  την «σκάω» από το σπίτι, θα κατεβαίνω στον αχυρώνα και θα κάνω τέχνη για ακριβώς 37 λεπτά. », εξηγεί ο Τέιτουμ. «Και μετά τρέχουμε ξανά και τη βάζουμε κρυφά στο δωμάτιό της και πηγαίνουμε για ύπνο».

«Τα βιβλία προέρχονται απλώς από τις εμπειρίες μου με την κόρη μου που βρίσκω συναρπαστικές», λέει ο Tatum, προσθέτοντας ότι το να γράψω ένα βιβλίο Sparkella είναι μια «σίγουρα διαφορετική» εμπειρία από τη σκηνοθεσία μιας ταινίας όπως το «Dog».

Ο Τέιτουμ, 41 ετών, που τώρα βγαίνει με τη Ζόι Κράβιτς, λέει ότι η κόρη του «αγαπά τα ζώα στο σύνολό της»

“Ο φόρτος εργασίας (της συγγραφής) δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με μια πραγματική ταινία. Το να βάλεις μια ταινία δεν μοιάζει με οποιαδήποτε άλλη μορφή τέχνης”, προσθέτει. “Μπορείς να πας να τραγουδήσεις ένα τραγούδι μόνος σου. Μπορείς να παίξεις κιθάρα, να ζωγραφίσεις, να φτιάξεις ένα άγαλμα, να γράψεις ένα βιβλίο. Δεν μπορείς να κάνεις μια ταινία για εμπορική κατανάλωση χωρίς λιγότερους από έναν στρατό ανθρώπων. Και υπάρχουν τόσες πολλές πλάκες που περιστρέφονται και ευθύνες για τις οποίες είστε άμεσα υπεύθυνοι όταν χειρίζεστε το πράγμα.”

Ο Τέιτουμ, 41 ετών, που τώρα βγαίνει με τη Ζόι Κράβιτς, λέει ότι η κόρη του «αγαπά τα ζώα στο σύνολό της» και λατρεύει την Κούτι, τον Ολλανδικό Ποιμενικό και τον σκύλο προστασίας που διατηρεί στο σπίτι ο Τέιτουμ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments