Lifestyle

Ερωτοσκόπιο σήμερα Τετάρτη 16/2: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο σήμερα Τετάρτη 16/2: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων
Ερωτοσκόπιο σήμερα Τετάρτη 16/2: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός 

Φίλοι μου Κριοί, ειρηνικοί και αγαπημένοι θα είστε με το ταίρι σας, μεταξύ σας θα υπάρξει συνεννόηση και αρμονική συνύπαρξη. Έρχονται απρόσμενες εξομολογήσεις που θα θέσουν νέες βάσεις στην ερωτική σας ζωή, ένα συγκεκριμένο ραντεβού θα αλλάξει κλίμα στην καρδιά σας. Για τους χωρισμένους σήμερα θα δοθεί ευκαιρία επανασύνδεσης, τα γεγονότα θα σας δώσουν τα κατάλληλα ανοίγματα για να μπορέσετε να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές καταστάσεις.

Ταύρος 

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά. Ένα πολύ ευχάριστο τηλεφώνημα και ένα ραντεβού θα φέρουν κατάληξη ερωτικής ένωσης, ξεδιαλύνονται παρεξηγημένες αιτίες με πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε. Αλλάζουν οι απόψεις και οι εντυπώσεις σας, εξηγήσεις και αποκαλυπτικά λόγια θα αναθερμάνουν την καρδιά σας. Εσείς που είστε ήδη σε σταθερό δεσμό τακτοποιείται ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια για δεσμεύσεις. Τώρα θα είστε έτοιμοι να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

Δίδυμος 

Φίλοι μου Δίδυμοι, ισορροπημένη θα είναι η σκέψη σας, συγκεκριμένες οι επιθυμίες σας, η ξεκάθαρη και δεκτική σας στάση θα φέρει αποτέλεσμα επανασύνδεσης με πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε. Ξεκινάτε ερωτική σχέση με πρόσωπο που ενδεχομένως να πολιορκείται ή να σας πολιορκεί ερωτικά εδώ και αρκετό καιρό. Οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή, αποκτά νόημα και ενδιαφέρον η καθημερινότητα σας.

Καρκίνος 

Φίλοι μου Καρκίνοι, στην επικοινωνία σας θα εμφανιστείτε προσιτοί και ειρηνικοί, συγκαταβατική και συμβιβαστική θα είναι η στάση σας, δεν θα έχετε τη διάθεση να τεντώσετε το σκοινί. Σήμερα θα καταφέρετε, με δική σας προτεινομένη λύση, να τακτοποιήσετε οριστικά επίμαχο ερωτικό σας ζήτημα. Ένα γεγονός θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στο παρελθόν, πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, θα κερδίσει την αποκλειστικότητα στην καρδιά και στην σκέψης σας. Έρχεται επανασύνδεση με σοβαρές δεσμευτικές υποσχέσεις.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, ισορροπία και κατανόηση θα υπάρξει στην ερωτική σας επικοινωνία. Η σημερινή αστρολογική όψη θα δώσει ανέμελη και ξέγνοιαστη όψη στις διαθέσεις σας. Με το ταίρι σας θα είστε ερωτικοί, θα αποφύγετε τις περιττές διαφωνίες. Για εσάς τους ερωτικά μόνους η ζωηρή σας διάθεση και ο ερωτισμός που θα εκπέμπετε, θα σας βοηθήσουν στο να προσελκύσετε κοντά σας ένα καινούργιο πρόσωπο. Προμηνύεται ξεκίνημα νέας ερωτικής αρχής!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η χρονική στιγμή θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκή, σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς είστε σε ξεκίνημα ερωτικής σχέσης με καινούργιο πρόσωπο, να ξέρετε πως η κατάληξη σας θα είναι δεσμός και μάλιστα μακροχρόνιος. Ελεγχόμενος θα είναι ο ενθουσιασμό σας, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις ώριμες και υπεύθυνες. Το ταίρι που διατηρείτε δίπλα σας θα σας εκδηλώσει αγάπη και εμπιστοσύνη, για κάποιους απ’ εσάς ανοίγεται προοπτική συγκατοίκησης.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί γύρω από δεσμευτικά θέματα, τα γεγονότα κα τα αισθήματα σας θα σας ωθήσουν στο να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτούν συζητήσεις με στόχο να σταθεροποιήσετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και να εξακριβώσετε τι είδους αισθήματα υπάρχουν. Σήμερα θα εκδηλώσετε τον ερωτισμό σας, την εμφάνιση του θα κάνει ενδιαφερόμενο πρόσωπο.

Σκορπιός 

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα είστε αρκετά συναισθηματικοί, σταθεροί στις πράξεις σας, περάσετε σε προσεγγίσεις η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, μια ευχάριστη και αποκαλυπτική συνάντηση με πρόσωπο ερωτικό θα ξεμπλοκάρει τα αισθήματα σας, καταφθάνει έναρξη ερωτικής σχέσης. Τολμήστε να φλερτάρετε ή να πλησιάσετε το άτομο που θα σας τραβήξει την προσοχή, σας διαβεβαιώνω πως θα λάβετε θερμή ανταπόκριση.

Τοξότης 

Φίλοι μου Τοξότες, απελευθερωμένος θα είναι ο ερωτισμός σας, θα φλερτάρετε, θα αναζητήσετε ερωτικό ενδιαφέρον. Εσείς που είστε χωρίς σχέση έντονη θα είναι η ανάγκη σας για νέα γνωριμία, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να απλώσετε τα ερωτικά σας πλοκάμια. Ελκυστικό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας και επειδή η γοητεία σας θα κερδίσει τις εντυπώσεις, γι αυτό δεν αποκλείεται σήμερα να γίνει το πρώτο βήμα που θα καθιερώσει στη ζωή σας καινούργιο ταίρι.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα υπάρξει ηρεμία και συναισθηματική ασφάλεια. Σε περίπτωση που θέλετε να προχωρήστε τη σχέση σας σε δέσμευση, οι προτάσεις σας θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα έχετε στάση προσιτή και οικεία, ερωτισμό θα εκπέμπει η αύρα σας και το παρουσιαστικό σας. Θα συνομιλείτε με πρόσωπο που οι κοινές σας επιθυμίες είναι πολύ πιθανό να ανοίξουν πορεία σταθερής ερωτικής σχέσης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, απρόοπτες ερωτικές προκλήσεις θα σας ωθήσουν σε ένα είδος έντονης ερωτικής ζωής. Προσοχή να μην φανείτε ατίθασοι περισσότερο από όσο επιτρέπουν τα συνετά όρια. Το σίγουρο είναι πως δεν επρόκειτο να υπάρξει μονοτονία στις σημερινές σας συναντήσεις, η καρδιά σας θα έχει μεγάλη ποικιλία συναισθημάτων, η εμφάνιση ενός προσώπου θα αναστατώσει τη σκέψη σας. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξτε τα δεδομένα σας, οι μοναχικοί θα αποκτήσετε ερωτικό ταίρι.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα κρατηθείτε μακριά από οτιδήποτε είναι ανιαρό και μονότονο. Εσείς που είστε προς αναζήτηση νέας γνωριμίας θα τις έχετε τις ευκαιρίες σας, θα το πλησιάσετε το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Επιθυμία σας θα είναι να ζωηρέψετε την ερωτική σας ζωή, μπροστά σας θα εμφανιστεί το κατάλληλο πρόσωπο. Την κουβέντα θα σας πιάσει μια εντυπωσιακή ελκυστική προσωπικότητα με φανερές ερωτικές βλέψεις προ το άτομο σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments