Lifestyle

Η Τζούλια Φοξ ξεσκέπασε τον Κάνιε Γουέστ: «Εκείνος ήθελε να μιλάω συνεχώς για τη σχέση μας»

Η Τζούλια Φοξ ξεσκέπασε τον Κάνιε Γουέστ: «Εκείνος ήθελε να μιλάω συνεχώς για τη σχέση μας»

Πηγή Φωτογραφίας: ONEMAN

Μετά τον χωρισμό τους, η ηθοποιός εξομολογείται ότι ποτέ δεν ήταν ερωτευμένη με τον ράπερ, αλλά ούτε και επιθυμούσε να τραβήξει την προσοχή του κοινού.

Η σχέση της Τζούλια Φοξ με τον Κάνιε Γουέστ έκανε τον γύρο του διαδικτύου με τους δυο τους να εκθέτουν συχνά  προσωπικές λεπτομέρειες για τον έρωτα τους τόσο στον Τύπο, όσο και στα social media.

Οι θεωρίες που επικρατούσαν ήταν δύο, είτε η ηθοποιός αναζητούσε απεγνωσμένα την προσοχή του κοινού, είτε ήταν ένα ακόμα σχέδιο του Κάνιε Γουέστ για να κάνει να ζηλέψει η πρώην σύζυγός του, Κιμ Καρντάσιαν. Όπως αποκαλύπτει λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό τους η Τζούλια Φοξ, μάλλον ισχύει το δεύτερο σενάριο.

«Ο Κάνιε ήθελε να μιλάω συνεχώς για εμάς», απάντησε η ηθοποιός στο σχόλιο ενός χρήστη του Instagram, ο οποίος της έγραψε πως «ψάχνει απεγνωσμένα την προσοχή και για αυτόν τον λόγο μιλούσε συνεχώς για τη σχέση της με τον Κάνιε, σαν να ήταν παντρεμένοι».

Την ίδια πάντως, φαίνεται να μην την απασχολεί ιδιαίτερα που ο δεσμός τους έληξε άδοξα. Σε μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram και διέγραψε λίγα λεπτά αργότερα, η ηθοποιός ανέφερε πως εκείνη κι ο ράπερ διατηρούν καλές σχέσεις ακόμα.

Το σχόλιο της

«Τον αγαπάω πολύ, παρά το γεγονός ότι δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του. Δεν είμαι 12 χρονών. Ξεκολλήστε πια», έγραψε η Τζούλια Φοξ.

Όπως όλα δείχνουν, ο σκοπός του Κάνιε Γουέστ ήταν με τη σχέση του να κάνει την πρώην σύζυγό του να ζηλέψει και να γυρίσει σε εκείνον. Άλλωστε, την ίδια μέρα που χώρισε με την Φοξ, έστειλε ένα φορτηγό με λουλούδια για του Αγίου Βαλεντίνου στην Κιμ Καρντάσιαν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments