Lifestyle

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Αρραβωνιάστηκαν! Αυτό είναι το πανάκριβο μονόπετρο

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Αρραβωνιάστηκαν! Αυτό είναι το πανάκριβο μονόπετρο

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - kmetaxa

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Η παρουσιάστρια δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στα Instagram Stories της όπου ποζάρει στο πλευρό του συντρόφου της.

Το χαρούμενο γεγονός αποκάλυψε το βράδυ της Τετάρτης μέσα από τα social media η Κόνι Μεταξά. Όλα δείχνουν πως η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης αρραβωνιάστηκαν, κάνοντας έτσι το επόμενο σοβαρό βήμα στη σχέση τους την επισημοποίηση.

Instagram – kmetaxa

Η παρουσιάστρια του Mega Star και ραδιοφωνική παραγωγός δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στα Instagram Stories της όπου ποζάρει στο πλευρό του συντρόφου της, φορώντας ένα πανάκριβο διαμαντένιο μονόπετρο.

Instagram – kmetaxa

Οι φήμες περί πρότασης γάμου κυκλοφορούσαν ήδη από το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο πλέον είναι επίσημο! Ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά ετοιμάζονται να παντρευτούν με παπά και με κουμπάρο, με την μέλλουσα νυφούλα να μην μπορεί πλέον να κρύψει την ευτυχία της.

View this post on Instagram

A post shared by Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Η Κόνι Μεταξά, είχε παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο για το περιοδικό ΟΚ!. Η ανατρεπτική performer είχε μιλήσει για τη συγκατοίκηση  με τον σύντροφό της, Μάριο Καπότση.

Με τον σύντροφο σου, τον Μάριο Καπότση συζείτε. Δυσκολευτήκατε στην αρχή;

Καθόλου. Βγήκε όλο πολύ αβίαστα. Σίγουρα ο Μάριος είναι πιο τακτικός από μένα, ως Παρθένος που είναι, αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα. Πιο πολύ είναι θέμα το ότι λείπουμε πολλές ώρες από το σπίτι και δεν συναντιόμαστε.

Του μαγειρεύεις;

Ναι μου αρέσει πολύ η μαγειρική. Η σπεσιαλιτέ μου είναι μια μακαρονάδα που του έφτιαξα με ότι βρήκα στο ψυγείο ένα βράδυ που είχε πάει στο σπίτι του. Αυτή η μακαρονάδα που έγινε κατά τύχη είναι η αγαπημένη του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments