Αθλητισμός

Βόλος – Ολυμπιακός 0-1: “Κλείδωσε” την κορυφή

Βόλος – Ολυμπιακός 0-1: “Κλείδωσε” την κορυφή

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSΙ

Βόλος – Ολυμπιακός 0-1: Ο Βαλμπουενά έδωσε τη νίκη στους ερυθρόλευκους

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στην έδρα του Βόλου, έφτασε τους 59 βαθμούς και άφησε την ομάδα της Μαγνησίας στους 28 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το ματς έχοντας μια παρατεταμένη κατοχή, με τον Βόλο να έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο, να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του και να “χτυπήσει” στις αντεπιθέσεις.

Ο Βόλος άρχισε να… ανεβάζει στροφές και να κερδίζει μέτρα προς τα καρέ του Βάτσλικ. Στο 21′ ο Φαν Βέερτ έκανε “τσαφ” από τη μικρή περιοχή, προ του Τσέχου πορτιέρε.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSΙ

Ο Ολυμπιακός, πάντως, δεν έχασε τα… ηνία του αγώνα και στο 27′ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Οι Πειραιώτες έκλεψαν την μπάλα έξω από την περιοχή, ο Αγκιμπού Καμαρά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Κλέιμαν με πλασέ και στη συνέχεια ο Μασούρας αστόχησε σε ανυπεράσπιστη εστία. Λίγα λεπτά μετά (31′) οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Σισέ στον Νίνη.

Η πίεση του Ολυμπιακού έφερε… καρπούς και το 0-1 στο 81′. Έπειτα από βαθιά μπαλιά ο Τικίνιο άλλαξε για τον Βαλμπουενά που συνεργάστηκε με τον Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός “έστρωσε” στον Γάλλο, για το νικητήριο τέρμα της αναμέτρησης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments