Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ήταν υπέροχο να είμαι δίπλα στον Μάικλ Τζόρνταν

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ήταν υπέροχο να είμαι δίπλα στον Μάικλ Τζόρνταν
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν συναισθηματικά φορτισμένος μετά το τέλος του φετινού All Star Game.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε για ακόμα μία χρονιά μεταξύ των καλύτερων του NBA. Ο Έλληνας άσος ήταν συναισθηματικά φορτισμένος και εξήγησε στη  συνέντευξη Τύπου πως έζησε αυτές τις μοναδικές στιγμές, με τη βράβευσή του μεταξύ των 75 κορυφαίων παικτών όλων των εποχών του NBA.

O “Greek Freak” ήταν μόλις ο δεύτερος Ευρωπαίος της λίστας μετά τον θρυλικό Ντιρκ Νοβίτσκι και σχολίασε το γεγονός με συγκινητικά λόγια: «Ακούς το όνομά σου… Και είσαι δίπλα τους, στέκεσαι ανάμεσά τους. Είναι τρομερό. Δάκρυσα φίλε, δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ! Είναι τρελό να είμαι ανάμεσά τους…», ανέφερε αρχικά και αφού διέκοψε συγκινημένος, συνέχισε λέγοντας τα εξής:

“Είναι ένα τρομερό συναίσθημα”

«Υπήρχαν μόνο δύο Ευρωπαίοι στην ομάδα αυτή… Είναι τρελό! Ήταν υπέροχο να είμαι δίπλα στον Μάικλ Τζόρνταν. Ο Λεμπρόν, ο Καρμέλο… Αλλά το να κάθομαι δίπλα στον Ντιρκ, που άνοιξε τον δρόμο για όλους εμάς, είναι ακόμα καλύτερο. Είναι ένα τρομερό συναίσθημα».

H χειραψία του Αντετοκούνμπο με τους Θρύλους

Με τον “Air” να βρίσκεται και αυτός στο Κλίβελαντ για το All Star Game 2022 για την εκδήλωση του NBA για τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία, ο Γιάννης βρέθηκε κοντά του και αντάλλαξε χειραψία μαζί του, με τους Μπακς να απαθανατίζουν την στιγμή και να την παρουσιάζουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments