Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι κορυφαίες στιγμές από την 30άρα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι κορυφαίες στιγμές από την 30άρα
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Για άλλη μία φορά ο Έλληνας Πρωταθλητής κατέγραψε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο All Star Game.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη της Team LeBron επί της Team Durant στο πλαίσιο του All Star Game στο Κλίβελαντ. Ο Έλληνας άσος ήταν συναισθηματικά φορτισμένος και εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου πως έζησε αυτές τις μοναδικές στιγμές.

Ο ηγέτης των Μπακς πραγματοποίησε ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση, πετυχαίνοντας 30 πόντους (15/18 δίποντα, 0/3 τρίποντα), ενώ έκανε double-double με 12 ριμπάουντ και 6 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 1 λάθος σε 27 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Έλληνα σούπερ σταρ:

“Είναι ένα τρομερό συναίσθημα”

«Υπήρχαν μόνο δύο Ευρωπαίοι στην ομάδα αυτή… Είναι τρελό! Ήταν υπέροχο να είμαι δίπλα στον Μάικλ Τζόρνταν. Ο Λεμπρόν, ο Καρμέλο… Αλλά το να κάθομαι δίπλα στον Ντιρκ, που άνοιξε τον δρόμο για όλους εμάς, είναι ακόμα καλύτερο. Είναι ένα τρομερό συναίσθημα».

H χειραψία του Αντετοκούνμπο με τους Θρύλους

Με τον “Air” να βρίσκεται και αυτός στο Κλίβελαντ για το All Star Game 2022 για την εκδήλωση του NBA για τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία, ο Γιάννης βρέθηκε κοντά του και αντάλλαξε χειραψία μαζί του, με τους Μπακς να απαθανατίζουν την στιγμή και να την παρουσιάζουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments