Lifestyle

Τα κοινά στοιχεία της Μέγκαν Μαρκλ με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Τα κοινά στοιχεία της Μέγκαν Μαρκλ με την πριγκίπισσα Νταϊάνα
Η chic λεπτομέρεια που μπορεί να σας έχει λείψει.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι σε μια πρόσφατη δημόσια εμφάνιση στο Μανχάταν μετά την ασφαλή γέννα του δεύτερου παιδιού τους. Η Δούκισσα του Σάσεξ έκανε  περιοδεία της στη Νέα Υόρκη με δύο κομψές εμφανίσεις. ένα ολόμαυρο σύνολο και ένα κατάλληλο LBD. Το Σάββατο το ζευγάρι ενώθηκε με τους Lizzo, Elton John και Billie Eilish για το Global Citizen Live.

Η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε ένα λευκό mini shift φόρεμα Valentino, ένα Dior 30 Montaigne Bar Coat από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 και μια τσάντα Dior ‘Lady D-Lite’ σε μαύρο κέντημα. Ίσως σε πολλούς να μην το γνωρίζουν, το αξεσουάρ της Μαρκλ (το οποίο προσαρμόστηκε με τα αρχικά του τίτλου της «DSOS») ήταν ένα νεύμα στην αείμνηστη μητέρα του Χάρι, την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Σύμφωνα με τους Financial Times, στην Νταϊάνα δόθηκε για πρώτη φορά η τσάντα Dior το 1995 από τη σύζυγο του Γάλλου πρωθυπουργού Ζακ Σιράκ, Μπερναντέτ. Το είχε φορέσει τόσο συχνά (συμπεριλαμβανομένου του Met Gala του 1996) που ο γαλλικός οίκος μόδας ονόμασε το σχέδιο «Lady Dior» προς τιμήν της.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ μένουν επίσης στη Βασιλική Σουίτα στο Carlyle στη Νέα Υόρκη, όπου σύχναζε η πριγκίπισσα Νταϊάν

Οι Βασιλικοί παρακολούθησαν το πρόσφατο μουσικό φεστιβάλ σε μια έκκληση στα όπλα για την αύξηση του αριθμού των εμβολιασμών σε όλο τον κόσμο. Συναντήθηκαν επίσης με τον δήμαρχο Μπιλ ντε Μπλάζιο και την οικογένειά του για να επισκεφθούν το μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου, να παρακολουθήσουν μια συνάντηση με τον Πρέσβη των ΗΠΑ στον ΟΗΕ και να επισκεφθούν μη προνομιούχα παιδιά σε ένα δημοτικό σχολείο στο Χάρλεμ.

Τον Αύγουστο, το ζευγάρι εξέδωσε μια κοινή δήλωση εκφράζοντας τη θλίψη τους για τα τρέχοντα παγκόσμια γεγονότα που περιελάμβαναν την ανθρωπιστική καταστροφή στην Αϊτή, την εισβολή των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν και τη συνεχιζόμενη πανδημία COVID-19.

«Καθώς όλοι νιώθουμε τα πολλά στρώματα του πόνου λόγω της κατάστασης στο Αφγανιστάν, μένουμε άφωνοι. Καθώς παρακολουθούμε όλοι την αυξανόμενη ανθρωπιστική καταστροφή στην Αϊτή και την απειλή να επιδεινώνεται μετά τον σεισμό του περασμένου Σαββατοκύριακου, έχουμε απογοητευτεί. Και καθώς όλοι γινόμαστε μάρτυρες της συνεχιζόμενης παγκόσμιας κρίσης υγείας, που επιδεινώνεται από νέες παραλλαγές και συνεχή παραπληροφόρηση, είμαστε φοβισμένοι», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments