Lifestyle

Τζένιφερ Λόπεζ: Η «εκρηκτική» χορογραφία που τρέλανε τους followers της στο Instagram

Τζένιφερ Λόπεζ: Η «εκρηκτική» χορογραφία που τρέλανε τους followers της στο Instagram
Τζένιφερ Λόπεζ: Η χορογραφία στο Instagram με ένα κορμάκι που αφήνει ελάχιστα στη φαντασία

Η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβασε ένα βίντεο με μια εντυπωσιακή της χορογραφία εντυπωσιάζοντας για μία ακόμα φορά τους διαδικτυακούς φίλους της με το καλλίγραμμο σώμα της. Η Λατίνα σταρ φόρεσε ένα εντυπωσιακό κορμάκι και τρέλανε τους θαυμαστές της με τον εκρηκτικό χορό της.

Στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στη λεζάντα από κάτω έγραψε χαρακτηριστικά: «Είναι Σάββατο και το σώμα το ξέρει».

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Μόλις κυκλοφόρησε και η νέα ταινία της Marry Me εντυπωσιάζοντας το κοινό με το υπέροχο σώμα της. Βέβαια όπως έχει παραδεχτεί ακολουθεί αυστηρή δίαιτα και καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Τζένιφερ Λόπεζ  μοιράζεται στα social media φωτογραφίες που αναδεικνύουν το εντυπωσιακό της κορμί, όπως με τη φούστα που φόρεσε πρόσφατα για τη φωτογράφιση της στους New York Times.

Τo εντυπωσιακό νυφικό της Τζένιφερ Λόπεζ στην ταινία «Marry Me» που ζυγίζει 45 κιλά

Η λατίνα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) φόρεσε για ακόμη μία φορά νυφικό για τις ανάγκες της νέας της ταινίας ”Marry Me” και εντυπωσίασε. Υποδύεται μία σούπερ σταρ, η οποία πρόκειται να παντρευτεί τον μουσικό ονόματι Bastian μπροστά σε 20 εκατομμύρια θαυμαστές της.

Η ενδυματολόγος της ταινίας, Καρολίν Ντάνκαν (Caroline Duncan) αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με το νυφικό φόρεμα αλλά και την υπόλοιπη γκαρνταρόμπα της ταινίας.

Το νυφικό έχει εννέα στρώσεις από μεταξωτό ταφτά και τούλι, με χειροποίητα δαντελένια κεντήματα διακοσμημένα με κρύσταλλα καθιστώντας το “εξαιρετικά βαρύ” και απαιτώντας μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων να βοηθήσει τη σταρ του Χόλιγουντ να ετοιμαστεί.

“Το φόρεμα αποτελείται από ένα στενό στράπλες μπούστο και μία τεράστια φουσκωτή φούστα και ζυγίζει περίπου 45 κιλά. Χρειάζονταν πέντε άτομα να το μεταφέρουν και αρκετοί να βοηθήσουν τη Τζένιφερ να το φορέσει”, μοιράστηκε η Καρολάιν.

“Πρώτα, βλέπεις μία εκτυφλωτική νύφη να μπαίνει στο αυτοκίνητο για να παντρευτεί τον διάσημο σύντροφό της σε μια τελετή υπερπαραγωγή”, αναφέρει η ενδυματολόγος σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments