Focus

Ο Μόργκαν Φρίμαν είχε ερωτική σχέση με την θετή εγγονή του πριν δολοφονηθεί

Ο Μόργκαν Φρίμαν είχε ερωτική σχέση με την θετή εγγονή του πριν δολοφονηθεί
Πριν δολοφονηθεί, η θετή εγγονή του Μόργκαν Φρίμαν είπε στον φίλο της που έγινε δολοφόνος ότι ο ηθοποιός κοιμόταν κρυφά μαζί της- επιβεβαιώνοντας τους ισχυρισμούς πολλών ετών για την παράνομη σχέση τους.

Για όλα έφταιγε ο διάσημος ηθοποιός του «Shawshank Redemption» Μόργκαν Φρίμαν , φωνάζει η οικογένεια του κατηγορούμενου για την δολοφονία της εγγονής του αποκαλύπτοντας  ότι κακοποίησε σεξουαλικά το θύμα όταν ήταν νεότερο.

«Ο Μόργκαν Φρίμαν την κακοποίησε και το προκάλεσε. Το έκανε αυτό», φώναξε η μητέρα του Λαμάρ Ντάβενπορτ σε έναν δημοσιογράφο καθώς οδηγήθηκε έξω από το δικαστήριο επειδή φώναξε στον γιο της την στιγμή που η δικαστής Έλεν Μπίμπεν ανακοίνωσε την ποινή κάθειρξης 20 ετών.

Φωτογραφία – WSAV-TV

«Είναι αθώος! Ήταν ατύχημα!” επέμεινε εκείνη

Οι ισχυρισμοί για σχέση μεταξύ του Freeman και της θετής εγγονής του E’Dena Hines έγιναν από την υπεράσπιση κατά τη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία του Davenport στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν. Ο Φρίμαν έχει αρνηθεί κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς.

Ο Ντάβενπορτ καταδικάστηκε για το μαχαίρωμα της Χάινς, που ήταν η κοπέλα του, περισσότερες από 25 φορές, στις 16 Αυγούστου 2015, στη Δυτική 162η Οδό.

Θολωμένος από την οργή του έσφαξε την Χάινς μπροστά σε γείτονες και πεζούς.

Βρισκόταν σε άμυνα, ο Ντάβενπορτ κρίθηκε ένοχος  και του επιβλήθηκε η μικρότερη ποινή για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Παραιτήθηκε από τη δίκη των ενόρκων, αφήνοντας τη μοίρα του εξ ολοκλήρου στα χέρια του Biben.

Η ανιψιά του Hines, Ayanna Freeman, και η βιολογική μητέρα, Deena Adair, έκαναν ανατριχιαστικές δηλώσεις για τον αντίκτυπο του εγκλήματος.

«Η αδελφή ψυχή μου μου αφαιρέθηκε και από τότε συνεχίζω να νιώθω το κενό», έπνιξε η Ayanna Freeman στο μικρόφωνο, κάνοντας συχνά μεγάλες παύσεις για να συνέλθει.

«Μοιραστήκαμε τόσες πολλές από τις πρώτες μου εμπειρίες μαζί. Υποτίθεται ότι θα υπάρξουν άλλες πρωτιές στις οποίες δεν μπορεί και δεν θα είναι μέρος. Αυτή η εμπειρία με άλλαξε για πάντα ως άνθρωπο».

Η Adair είναι η κόρη της πρώτης συζύγου του Freeman, Jeanette Adair Bradshaw, και ενός άλλου άνδρα

Φωτογραφία – New York Post

Η Hines υιοθετήθηκε και μεγάλωσε από τον Freeman και τη δεύτερη σύζυγό του, Myrna Colley-Lee.

Η Χάινς και η βιολογική της μητέρα μόλις άρχιζαν να επανασυνδέονται και οι δυο τους πέρασαν χρόνο μαζί την ημέρα που δολοφονήθηκε.

«Πώς θα μπορούσα να ξέρω ότι θα ήταν η τελευταία φορά που θα την έβλεπα ή θα άκουγα τη φωνή της;» ρώτησε δακρυσμένος ο Άνταιρ.

«Υπάρχει ένα κενό στην οικογένειά μας. Αυτά ήταν τα τελευταία μας γέλια μαζί και δεν θα μπορέσω ποτέ ξανά να κρατήσω το παιδί μου. Δεν θα την δω ποτέ να παντρεύεται ή να κάνει παιδιά. Θα υπάρχει για πάντα μια άδεια θέση στις οικογενειακές μας συγκεντρώσεις».

Η Μπίμπεν χαρακτήρισε τη φρικτή δολοφονία «Σαιξπηρική τραγωδία» και τις ενέργειες του Ντάβενπορτ «βάρβαρες», πριν του αποδοθεί η ποινή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments