Lifestyle

Το γυμνό στήθος της Όλγας Φαρμάκη προκαλεί εγκεφαλικά

Το γυμνό στήθος της Όλγας Φαρμάκη προκαλεί εγκεφαλικά
Το γυμνό στήθος της Όλγας Φαρμάκη προκαλεί εγκεφαλικά

Η Όλγα Φαρμάκη, ανήκει στα θηλυκά που έχουν χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές στα αρσενικά!

Επαγγελματικά διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό, που περιλαμβάνει πολλά.

Ξεκίνησε από το μόντελινγκ, έκανε πέρασμα από το τραγούδι, ασχολήθηκε με την τηλεόραση, αλλά και το ραδιόφωνο, ενώ ως ανήσυχο πνεύμα έγινε και επιχειρηματίας!

Καλλονή με άψογες αναλογίες “βάζει φωτιά” σε πολλά αρσενικά με τις εμφανίσεις της, τότε, αλλά και τώρα, που έχει λίγο αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ασχολούμενη με οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις περισσότερο.

Το πρώην μοντέλο, ξεχώριζε κι εξακολουθεί να κρατάει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά πολλών ανδρών για την “καυτή” παρουσία της με διαφορά…στήθους!

Πλούσιο και στητό, προκαλεί τον θαυμασμό στα αρσενικά, αλλά και τη ζήλια κάποιων άλλων…

Αν είναι προϊόν της Φύσης ή όχι, λίγη σημασία έχει για τους “κοινούς θνητούς”, που «απολαμβάνουν» την καυτή Όλγα σε αισθησιακές πόζες, όπως άλλωστε η ίδια ξέρει και μπορεί.

Σε μία πλήρη αποκάλυψη αυτού του υπέροχου στήθους προχώρησε η ίδια, προκαλώντας απανωτά εγκεφαλικά και στέλνοντας πολλούς πιθανότατα στα επείγοντα κάποιου νοσοκομείου για την παροχή πρώτων βοηθειών…

Δείτε γιατί το γυμνό στήθος της  προκαλεί εγκεφαλικά

Η Όλγα Φαρμακή έχει τρελάνει άπειρες φόρες τους άντρες με τις καυτές φωτογραφίσεις της.

Όσο για το εάν ταυτίζεται με αυτές που κάνει κατά καιρούς, έχει πει: “Κάθε φορά που κάνω μία σέξι φωτογράφηση νιώθω ότι δεν είμαι εγώ. Απλά, πάνω στη δουλειά βγάζω αυτό που πρέπει. Φεύγοντας από τη δουλειά βρίσκω και πάλι τον καθημερινό μου εαυτό.(…) Σε μία σέξι φωτογράφιση μετράει η αποδοχή των άλλων, αλλά πρώτα με ενδιαφέρει να αρέσω εγώ στον εαυτό μου”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments