Οικονομία

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον νέο πρόεδρο της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον νέο πρόεδρο της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Με τον νέο πρόεδρο της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ συναντήθηκε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με τον νέο πρόεδρο της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ συναντήθηκε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Επίκεντρο της συζήτησης ήταν η κατάσταση στην αγορά, η αύξηση του ενεργειακού κόστους και οι συνέπειές της . Ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το νέο πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και πρόεδρο του ΕΒΕΘ, Γιάννη Μασούτη και τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ, Γιάννη Μπρατάκο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν, επίσης, οι προοπτικές της οικονομίας και ο αναπτυξιακός ρόλος των Επιμελητηρίων. Τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συγκράτηση των τιμών και για τις μικρότερες δυνατές επιπτώσεις των ανατιμήσεων στους καταναλωτές.

Επίσημη επίσκεψη στη Ρουμανία πραγματοποιεί σήμερα ο πρωθυπουργός Κυρ Μητσοτάκης

Την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στη Ρουμανία πραγματοποιεί σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στο Βουκουρέστι σηματοδοτεί την ενίσχυση της ελληνικής οικονομικής και επιχειρηματικής παρουσίας στην περιοχή και της οικονομικής εξωστρέφειας, αλλά και την διεύρυνση της διμερούς συνεργασίας σε μια σειρά από τομείς, όπως αυτός της Πολιτικής Προστασίας, για τον οποίο θα υπογραφεί χωριστή συμφωνία.

Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές περιοχές για την ελληνική οικονομική και επιχειρηματική δραστηριοποίηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ρουμάνο ομόλογό του Νικολάε Τσιούκα θα υπογράψουν Κοινή Διακήρυξη για την προώθηση της οικονομικής και πολιτικής συνεργασίας επιβεβαιώνοντας τη βούλησή τους για την ενίσχυση των ελληνο-ρουμανικών σχέσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments