Lifestyle

Δέσποινα Βανδή: Το αξέχαστο σκύψιμο που γκρέμισε το instagram

Δέσποινα Βανδή: Το αξέχαστο σκύψιμο που γκρέμισε το instagram
Δέσποινα Βανδή: Το αξέχαστο σκύψιμο που γκρέμισε το instagram

Με τη Δέσποινα Βανδή, τίποτα δεν είναι τυχαίο…

Αποτελεί διαχρονική αξία στο “καλλιτεχνικό” χρηματιστήριο, όπου οι μετοχές της παραμένουν ψηλά…

Άλλωστε είναι μία από τις εμπορικότερες τραγουδίστριες με πλήθος διακρίσεων, αλλά και βραβεύσεων… Αυτά ως προς τα αμιγώς επαγγελματικά.

Η Δέσποινα Βανδή, έχει πολλά ταλέντα και πλούσια προσόντα, τα οποία φροντίζει να “αποκαλύπτει” στο πλαίσιο διαφόρων δραστηριοτήτων της , επαγγελματικών και μη.

Με ένα κορμί από τα πλέον καλογυμνασμένα, επειδή η γυμναστική είναι ρουτίνα για την τραγουδίστρια, δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να το… κρύβει.

Αντίθετα μπορεί και θέλει να το δείχνει.

Αν και είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποια από τις εμφανίσεις “φωτιά” που κάνει κατά καιρούς η Δέσποινα, αξέχαστες έχουν μείνει κάποιες, που έχουν ταράξει χιλιάδες αρσενικά…

Οι φανατικοί θαυμαστές της “καιροφυλαχτούν” στο instagram για μία ανάρτησή της, από αυτές που δεν “περνούν” απαρατήρητες και μένουν …αλησμόνητες!

Ιδιαίτερη αίσθηση ωστόσο, προκαλούν αυτές που δεν περιλαμβάνουν “στημένες” – ή ίσως και όχι – πόζες, αλλά ο φωτογραφικός φακός πετυχαίνει τη Δέσποινα σε ακατάλληλη… στιγμή!

Στα παρασκήνια του σόου, για παράδειγμα,  όπου ήταν μία από τους κριτές, φορώντας ένα κατακόκκινο, μίνι, στενό φόρεμα, που άφηνε από μόνο του έτσι κι αλλιώς, πολύ λίγα στη φαντασία, έσκυψε να φροντίσει τα ψηλοτάκουνα πέδιλά της… και όπως ήταν επόμενο, το φόρεμα “επαναστάτησε” και αποκάλυψε “κρυφά μυστικά”!

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά η αποκαλυπτική φωτογραφία, “καθήλωσε” τον κόσμο του διαδικτύου και γκρέμισε το instagram, κάνοντας πολλούς να τραγουδούν με όσο κουράγιο τους έμεινε…”υποφέρω”!

Δείτε γιατί το σκύψιμό της έμεινε αλησμόνητο!

s

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments