Πολιτική

Ουκρανία: Ο Δένδιας συναντήθηκε με ομολόγους του στις Βρυξέλλες

Ουκρανία: Ο Δένδιας συναντήθηκε με ομολόγους του στις Βρυξέλλες
Ουκρανία: Στο έκτακτο Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης  στις Βρυξέλλες συμμετείχε ο κ. Νίκος Δένδιας, με αφορμή την Ουκρανική κρίση.

Στο έκτακτο Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης  στις Βρυξέλλες συμμετείχε ο κ. Νίκος Δένδιας, με αφορμή την Ουκρανική κρίση. «Στην ατζέντα η διαμορφούμενη κατάσταση στην Ουκρανία μετά τη ρωσική επίθεση» αναφέρει ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών.

Επίσης, αναφέρει ότι ο υπουργός Εξωτερικών στο περιθώριο του Συμβουλίου είχε συναντήσεις με ομολόγους του από την Αυστρία, την Εσθονία, την Ιταλία, τη Λιθουανία, το Λουξεμβούργο, τη Μάλτα και τη Σλοβακία.

Το μήνυμα του Έλληνα ΥΠΕΞ με αφορμή την εισβολή της Ρωσίας

Ο Νίκος Δένδιας, δημοσίευσε νέο tweet τονίζοντας τη σημασία του σεβασμού προς την εδαφική ακεραιότητα, ύστερα από τον πόλεμο που έχει προκύψει ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία.

«Για την Ελλάδα ο σεβασμός του Διεθνούς Δικαίου, της εδαφικής ακεραιότητας και κυριαρχίας όλων των χωρών είναι το ιερό ευαγγέλιο της εξωτερικής της πολιτικής (δήλωση κατά την άφιξη στο Έκτακτο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ).

«Έχουμε ένα επιπλέον ενδιαφέρον, τη σημαντική ελληνική μειονότητα, κυρίως γύρω από την περιοχή της Μαριούπολης, για την οποία πρέπει να επιδειχθεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments