Διεθνή

Ουκρανία – Θαρραλέος παππούς σε Ρώσους στρατιώτες: «Είστε απλά μαριονέτες» [vid]

Ουκρανία – Θαρραλέος παππούς σε Ρώσους στρατιώτες: «Είστε απλά μαριονέτες» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Twiiter

Σε video που αναρτήθηκε στο Twitter οι Ρώσοι στρατιώτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν θαρραλέο άνδρα, ο οποίος δεν φοβήθηκε να τους κοιτάξει στα μάτια και να τους απευθυνθεί σε υψηλούς τόνους.

Υπό τον έλεγχο των ρωσικών στρατευμάτων, βρίσκεται βάσει πληροφοριών, που επικαλείται το ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax η Μελιτούπολη, της Ουκρανίας. Οι κάτοικοι και σε αυτήν την πόλη της εμπόλεμης Ουκρανίας, αντιστέκονται και δεν χάνουν τον αξιοσημείωτο κουράγιο και θάρρος τους.

Όπως κατέγραψε video, που αναρτήθηκε στο Twitter, κάποιοι Ρώσοι στρατιώτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν θαρραλέο ηλικιωμένο, ο οποίος δεν φοβήθηκε να τους κοιτάξει στα μάτια και να τους μιλήσει σε υψηλούς τόνους.

«Το στο δ…. κάνετε εδώ; Κι εγώ Ρώσος είμαι, αλλά μένω εδώ» ανέφερε αρχικά ο κύριος, ενώ συνέχισε αποκαλώντας τους μαριονέτες: «Έχετε τη χώρα σας, έχουμε τη δική μας. Δεν έχετε δικά σας προβλήματα να λύσετε; Είστε όλοι πλούσιοι εκεί, όπως στα Εμιράτα; Είστε, απλά… μαριονέτες», ακούγεται να λέει ο γενναίος ηλικιωμένος άνδρας, αφήνοντας ξεκάθαρα το στίγμα του στην ιστορία, που γράφεται αυτές τις ημέρες με δάκρυα και αίμα στη χώρα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments