Αθλητισμός

ΑΕΚ: Όλα ανοικτά και για εξελίξεις πριν τον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Όλα ανοικτά και για εξελίξεις πριν τον ΠΑΟΚ
ΑΕΚ: Δεν είναι δεδομένο πως η κιτρινόμαυρη ομάδα θα φτάσει στο επόμενο ματς, χωρίς να έχει υπάρξει στίγμα ή ακόμη και παρέμβαση, από πλευράς διοίκησης.

Η Δευτέρα (28/2) πέρασε χωρίς εξελίξεις για την ΑΕΚ. Δεν ήταν βέβαια υποχρεωτικό πως θα είχαμε εξελίξεις ή θα έπρεπε σώνει και ντε να έχουμε εξελίξεις. Απλά το σημειώνουμε επειδή πάντα μετά από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα και ειδικά όπως είναι τώρα τα πράγματα στην Ένωση, για την επόμενη μέρα υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, παρά το γεγονός πως την Τετάρτη υπάρχει ένα πολύ σημαντικό επίσης ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο πως θα περάσει και η σημερινή μέρα, παραμονή της αναμέτρησης, χωρίς να έχουμε κάποια σημαντική εξέλιξη στην ΑΕΚ. Για την ακρίβεια όλα είναι ανοιχτά, ανεξάρτητα από το ματς. Δε πρέπει να αποκλειστεί τίποτα. Δεν αποτυπώθηκε κάτι συγκεκριμένο τη Δευτέρα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν ήταν μια μέρα γεμάτη διεργασίες και οπωσδήποτε δεν ήταν μέρα που δεν είχε πολλή σκέψη και πολλές επαφές και του Δημήτρη Μελισσανίδη, για τη κατάσταση γύρω από την ομάδα.

Η παρέμβαση από την διοίκηση

Αυτό που μπορούμε να πούμε ως δεδομένο, είναι πως αν κριθεί ό,τι είναι προς το συμφέρον της ομάδας να υπάρξει παρέμβαση ίσως και σε περισσότερες από μία κατευθύνσεις, αυτό δε πρέπει να αποκλειστεί να γίνει μέσα στη μέρα. Δεν είναι δεδομένο, αλλά ως πιθανότητα είναι απόλυτα υπαρκτό.

Συνειδητοποίηση της δυσκολίας της κατάστασης, που την έκανε ακραία η εμφάνιση της ΑΕΚ και η βαριά ήττα στη Λεωφόρο, υπάρχει 100%. Το ματς με τον ΠΑΟΚ προσθέτει μια ιδιατερότητα που δε μπορεί να μη ληφθεί υπόψη, ωστόσο είναι ανοιχτό το πως θα εκτιμηθεί αυτό. Δεν είναι δηλαδή δεδομένο πως θα προτιμηθεί να αφεθεί να περάσει και αυτό το ματς χωρίς να δοθεί στίγμα κι αν γίνει κάτι να γίνει μετά. Γιατί ενδεχομένως αυτό να σήμαινε πως στο κακό σενάριο έκβασης και του ματς με τον ΠΑΟΚ, ο έλεγχος των εξελίξεων θα μπορούσε σε αυτή τη φάση, να χαθεί εντελώς από πλευράς διοίκησης της ΠΑΕ.

Ο καθοριστικός παράγοντας θα είναι το ποια θα προκύψει ως η τελική εκτίμηση του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, για το συμφέρον της ομάδας αυτή τη στιγμή. Κι αυτό σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, ακόμη παραμένει ανοικτό, μιλώντας ακόμη και στα πλαίσια της σημερινής μέρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments