Ελλάδα

Σχολικά γεύματα: Επιλύθηκε οριστικά η δικαστική εκκρεμότητα για τη διανομή τους

Σχολικά γεύματα: Επιλύθηκε οριστικά η δικαστική εκκρεμότητα για τη διανομή τους
Σχολικά γεύματα: Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας γνωστοποίησε πως επιλύθηκε οριστικά η δικαστική εκκρεμότητα για τη διανομή τους.

Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας γνωστοποίησε πως επιλύθηκε οριστικά η δικαστική εκκρεμότητα για τη διανομή τους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι φέτος τα κονδύλια για την παροχή των σχολικών γευμάτων έχουν αυξηθεί κατά 20% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, εντάσσοντας 268 περισσότερες σχολικές μονάδες και 40.000 περισσότερους μαθητές ημερησίως σε σύγκριση με την προηγούμενη σχολική χρονιά.

Επιπλέον, διευκρινίζεται ότι συνεχίζεται κανονικά η διανομή τους στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ για την όποια προσωρινή διακοπή υπήρξε στο πλαίσιο της υπογραφής των νέων συμβάσεων, έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και η υλοποίηση του προγράμματος θα εξελιχθεί ομαλά.

Η αρμόδια υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου παρακολούθησε και εξακολουθεί να παρακολουθεί το θέμα στενά με σκοπό την αντιμετώπιση των όποιων διαδικαστικών προβλημάτων παρατηρήθηκαν λόγω των προσφυγών των υποψήφιων αναδόχων σε διάφορα δικαστήρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments