Lifestyle

Ο Shane Warne, Αυστραλός θρύλος του κρίκετ, πέθανε σε ηλικία 52 ετών

Ο Shane Warne, Αυστραλός θρύλος του κρίκετ, πέθανε σε ηλικία 52 ετών
Η είδηση ​​επιβεβαιώθηκε από την εταιρεία διαχείρισης του Warne την Παρασκευή και κυκλοφόρησε αρχικά στο Fox Sports, με αφιερώματα για εκείνον.

Ο Shane Warne, ο σπουδαιότερος στην ιστορία του κρίκετ όντας μια αυστραλιανή εικόνα που δεν ξεπερνιέται στο άθλημα, πέθανε από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 52 ετών. Η είδηση ​​επιβεβαιώθηκε από την εταιρεία διαχείρισης του Warne την Παρασκευή και κυκλοφόρησε αρχικά στο Fox Sports, με αφιερώματα στον Shane Warne μετά τον θάνατο του μεγάλου αθλητή στο κρίκετ.

Μια δήλωση της MPC entertainment στα μέσα ενημέρωσης του Ηνωμένου Βασιλείου ανέφερε: «Με μεγάλη λύπη σας ενημερώνουμε ότι ο Shane Keith Warne πέθανε από καρδιακή προσβολή στο Koh Samui της Ταϊλάνδης σήμερα, Παρασκευή 4 Μαρτίου.

Τι ζητά η οικογένεια

«Ο Shane βρέθηκε νεκρός στη βίλα του και παρά τις  μέγιστες  προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, να τον ξανα φέρουν στη ζωή δεν τα κατάφεραν. Η οικογένεια ζητά απόρρητο αυτήν τη στιγμή και θα παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες σε εύθετο χρόνο.»

Μόλις 24 ώρες αφότου ο Αυστραλός κρίκετ έχασε τον πρώην τερματοφύλακα του κρίκετ Rod Marsh από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 74 ετών, η είδηση ​​για τον θάνατο του Warne άφησε σοκ και μουδιασμένους υποστηρικτές, πρώην συμπαίκτες και αντιπάλους του, καθώς τα αφιερώματα έρρεαν στα social media. Ο ίδιος ο Warne είχε αποτίει φόρο τιμής στον Marsh.

Τα μέλη της ομάδας της Αυστραλίας έμαθαν τα νέα ενώ επέστρεφαν από την πρώτη μέρα του πρώτου αγώνα εναντίον του Πακιστάν στο Ραβαλπίντι. Ο Ντέιβιντ Γουόρνερ, ο πρώτος, έγραψε στο Twitter: «Δύο θρύλοι του παιχνιδιού μας μας άφησαν πολύ νωρίς. Έχω χάσει τις λέξεις, και αυτό είναι εξαιρετικά λυπηρό. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου απευθύνονται στην οικογένεια Marsh και Warne. Απλώς δεν μπορώ να το πιστέψω. ριπ, θα λείψετε και οι δύο».

Σοκαρισμένοι όλοι από την είδηση του θανάτου του

Ο Βιβ Ρίτσαρντς, ο πρώην αρχηγός των Δυτικών Ινδιών που όπως ο Γουόρν ονομάστηκε ένας από τους πέντε παίκτες του κρίκετ του Γουίσντεν του 20ου αιώνα, έγραψε στο Twitter: «Απίστευτο. Είμαι σοκαρισμένος ως το μεδούλι. Αυτό δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Αναπαύσου εν ειρήνη, @ShaneWarne. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτό που νιώθω αυτή τη στιγμή. Μια τεράστια απώλεια για το κρίκετ.»

Το 1998 προέκυψε ότι ο Warne και ο Mark Waugh είχαν επιβληθεί πρόστιμο τέσσερα χρόνια νωρίτερα επειδή παρείχαν πληροφορίες σε μια ινδική εταιρεία στοιχημάτων κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Αυστραλίας στη Σρι Λάνκα. Αλλά η πιο σκοτεινή στιγμή του κρίκετ ήρθε όταν αποβλήθηκε από όλα τα κρίκετ για 12 μήνες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2003, αφού βρέθηκε θετικός σε διουρητικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments