Αθλητισμός

Όντετ Κάτας κατά Φραγκίσκου Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη: Με πλήγωσαν περισσότερο από τον Πίνι Γκέρσον

Όντετ Κάτας κατά Φραγκίσκου Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη: Με πλήγωσαν περισσότερο από τον Πίνι Γκέρσον
Ο Όντετ Κάτας αποχώρησε μετά από λίγους μήνες στον Παναθηναϊκό, ως προπονητής της ομάδας, καθώς οι δύο GM του συλλόγου, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης αποφάσισαν να διακόψουν πρόωρα τη συνεργασία τους.

Παρότι κατέκτησε το πρωτάθλημα κόντρα στο Λαύριο, ο Ισραηλινός αποχώρησε για να δώσει τη θέση του στον Δημήτρη Πρίφτη, με τον ίδιο να δηλώνει απογοητευμένος από τη στάση κυρίως του πρώην συμπαίκτη του και άλλοτε αρχηγού του Τριφυλλιού στην περίοδο της δικής του παρουσίας ως παίκτη στην ομάδα.

Ο Κάτας ρωτήθηκε από το «Channel 13» αν έχει πληγωθεί περισσότερο από τον Αλβέρτη ή τον Πίνι Γκέρσον που τον “έκοψε” από την Εθνική, απαντώντας τα εξής: «Αναμφισβήτητα από τον Αλβέρτη και τον Διαμαντίδη και ειδικά από τον Αλβέρτη. Και οι δύο είναι φίλοι μου, αλλά με τον Αλβέρτη έκανα μία κουβέντα πριν πάω στον Παναθηναϊκό. Του εξήγησα ότι δεν θέλω να πάω μόνο για μισή σεζόν γιατί μόνο να χάσω θα έχω σε μία τέτοια περίπτωση. Ειδικά λοιπόν με τον τρόπο που τελείωσε η σεζόν και ο τρόπος που χειρίστηκαν την υπόθεσή μου είναι περίεργος. Αν είχαμε χάσει έναν τίτλο, είτε το Κύπελλο, είτε το Πρωτάθλημα θα είχε νόημα αυτό που έκαναν με εμένα. Ο Πίνι δεν με πλήγωσε όσο αυτοί».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments