Ελλάδα

Ανδραβίδα: Νέα προθεσμία για το τετραπλό φονικό – Τι είπε ο δικηγόρος του 60χρονου

Ανδραβίδα: Νέα προθεσμία για το τετραπλό φονικό  – Τι είπε ο δικηγόρος του 60χρονου

Πηγή Φωτογραφίας: ILIALIVE.GR ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ EUROKINISSI

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του 60χρονου καθ' ομολογία δολοφόνο της τετραμελούς οικογένειας, υποστήριξε ότι ο πελάτης του ισχυρίζεται πώς "δεν θυμάται" ότι σκότωσε τα δύο μωρά - Πήρε εκ νέου προθεσμία να απολογηθεί αύριο τετάρτη

Υπό τις έντονες αποδοκιμασίες συγκεντρωμένων, οδηγήθηκε το πρωί στα δικαστήρια Αμαλιάδος, ο 60χρονος, ο οποίος κατηγορείται για την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα.

Ο 60χρονος ζήτησε και έλαβε εκ νέου προθεσμία για να απολογηθεί και σύμφωνα με τον δικηγόρο του «δεν έχει ιδιαίτερη επαφή με το περιβάλλον», πως «δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του» και πως «λυπάται πολύ».

Στο ερώτημα, εάν έδωσε στον ίδιο μια απάντηση σχετικά με τις δολοφονίες των δύο παιδιών, ενός και δύο ετών, ο κ. Ανδριόπουλος δήλωσε πως όπως ισχυρίζεται και στην ομολογία του, «δεν θυμάται», ενώ παραδέχεται πως σκότωσε το ζευγάρι… όμως όπως λέει, «ο λόγος δεν ήταν τα χρήματα, αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό».

Θρασύς και κυνικός

Σύμφωνα με το pelop.gr, ακόμη δύο περιστατικά κατά τη διάρκεια της εξέτασής του, φανερώνουν το θράσος και τον κυνισμό του μακελάρη. Αρχικά, ενοχλήθηκε που οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 15.000 ευρώ στο σπίτι του. «Μου πήρατε τα λεφτά… Γιατί μου τα πήρατε;», φώναζε σε εμβρόντητο αξιωματικό. Ακολούθησε η δεύτερη πρόκληση. Απευθυνόμενος στον ίδιο αξιωματικό της Ασφάλειας, του είπε:«Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά». Με άλλα λόγια, προσπερνούσε κυνικά το απίστευτο κακό που είχε προκαλέσει με τέσσερις φόνους και κοίταζε τον εαυτό του.

Όσον αφορά στους φόνους των δύο βρεφών της οικογένειας, ηλικίας δύο και τριών ετών αντίστοιχα, ο κ. Μαρτζάκλης είπε προχθές, στην ενημέρωση των δημοσιογράφων, ότι «ο 60χρονος δεν τους έχει ομολογήσει», προσθέτοντας ότι «κατά τη διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας αναφέρθηκε στην παρουσία των δύο βρεφών στο σπίτι, λέγοντας στη συνέχεια ότι δεν θέλει να θυμηθεί τι έγινε ακριβώς και το μόνο που είπε στους αστυνομικούς ήταν ότι «αυτό που έκανα στα παιδιά, δεν συγχωρείται».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments