Lifestyle

Ντρου Μπάριμορ: Αποκάλυψε ότι βλέπει πονηρά όνειρα με εκείνη και τους πρώην της

Ντρου Μπάριμορ: Αποκάλυψε ότι βλέπει πονηρά όνειρα με εκείνη και τους πρώην της

Πηγή Φωτογραφίας: The times

Ντρου Μπάριμορ: Aυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θέλει επανασύνδεση μαζί τους απλά κάνει φαντασιώσεις.

Στο τελευταίο επεισόδιο του talk show της, η Ντρου Μπάριμορ μίλησε για μια νέα μελέτη στους New York Times που διερευνούσε γιατί πρώην εραστές, εμφανίζονται στα όνειρα μας.

Κατα την διάρκεια της εκπομπής, η ηθοποιός ρωτήθηκε από τον Ρος Μάθιους αν έχει δει ποτέ  όνειρο μέσα στα νύχτα με πρώην συντροφό της κι εκείνη απάντησε: «Νομίζω ότι τα όνειρά μου είναι μόνο μέρος που δραστηριοποιούμαι και κάθε έξι μήνες θα έχω το πιο καυτό όνειρο», συμπληρώνοντας πως έχει ερωτική επιθυμία με αυξημένη λίμπιντο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τους θέλει πίσω.

Η 47χρονη ηθοποιός αν και δεν συνηθίζει να μπάινει σε τόσο προσωπικές λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή, ωστόσο ένας από τους πρώην για τον οποίο μίλησε πρόσφατα, ήταν ο Λουκ Ουίλσον. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της επιτυχημένης ταινίας «You, Me and Dupree».

«Όλοι νόμιζαν ότι είμαστε σε σχέση κι εμείς απλώς περνούσαμε καλά και κάναμε το κέφι μας. Ξέρεις, σε αυτή την ηλικία δεν τα παίρνεις όλα στα σοβαρά,κάνεις την πλάκα σου, χωρίς σχέσεις, δεσμεύσεις, έγνοιες. Ήταν απ’ τις καλύτερες περιόδους της ζωής μας. Και για τους δύο νομίζω. Είχαμε πάθος και έρωτα. Δεν χρειαζόμασταν τίποτα άλλο, μόνο χρόνο στο κρεβάτι», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Ντρου Μπάριμορ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments