Nέα της αγοράς

Ουκρανία: Μισθούς 3 μηνών δίνει στους στρατευμένους ουκρανούς υπαλλήλους της η Tesla

Ουκρανία: Μισθούς 3 μηνών δίνει στους στρατευμένους ουκρανούς υπαλλήλους της η Tesla

Πηγή Φωτογραφίας: Tagesschau - Oregon Live

Ουκρανία: Μετά από τρεις μήνες, η Tesla σχεδιάζει να επανεκτιμήσει τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας και τα δεδομένα για τους εργαζομένους της για να αποφασίσει τι άλλο θα χρειαστεί

Οι ουκρανοί εργαζόμενοι της Tesla οι οποίοι καλούνται να στρατευτούν στην πατρίδα τους θα λάβουν αμοιβή για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Αυτό αναφέρεται σε email που έστειλε η εταιρεία σε εργαζόμενους στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, χωρίς να είναι σαφές από τη διατύπωση του συγκεκριμένου μηνύματος εάν αυτό θα ισχύσει και για ουκρανούς εργαζόμενους στη Βόρεια Αμερική και αλλού.

Μετά από τρεις μήνες, η Tesla σχεδιάζει να επανεκτιμήσει τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας και τα δεδομένα για τους εργαζομένους της για να αποφασίσει τι άλλο θα χρειαστεί, αναφέρεται.

Στο email, το οποίο στάλθηκε τη 12η ημέρα του πολέμου, η εταιρεία εξήρε τη συμβολή των εργαζομένων της SpaceX και συγκεκριμένα για την εγκατάσταση της υπηρεσίας δορυφορικού διαδικτύου Starlink στη Ουκρανία.

Τι αναφέρει το email

Μεταξύ άλλων, η ομάδα Energy της Tesla συγκέντρωσε και παρείχε συστήματα αποθήκευσης ενέργειας σε μπαταρίες ιόντων λιθίου γνωστά ως Tesla Powerwalls για τη λειτουργία εξοπλισμού Starlink στην Ουκρανία.

Οι υπάλληλοι της Tesla χρησιμοποίησαν μετατροπείς και καλώδια φόρτισης που δωρίστηκαν από πιστοποιημένους εγκαταστάτες της Tesla στην περιοχή για τη συναρμολόγηση των συστημάτων Starlink-and-Powerwall. Κατασκεύασαν επίσης καλώδια AC από άχρηστα υλικά στο νέο εργοστάσιο της Tesla που κατασκευάζεται έξω από το Βερολίνο για να βοηθήσουν στην τροφοδοσία του εξοπλισμού Starlink.

Αν και η Tesla δεν δραστηριοποιείται στην Ουκρανία, η εταιρεία ανέφερε στο email ότι περίπου 5.000 ιδιοκτήτες Tesla στη χώρα και άλλοι οδηγοί EV θα μπορούσαν να φορτίσουν δωρεάν τα οχήματά τους σε σταθμούς Supercharger στην Πολωνία, στην Ουγγαρία και στη Σλοβακία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments