Οικονομία

Βενζίνη τιμή: Οι περιοχές της Ελλάδας που οι τιμές των καυσίμων έπιασαν “ταβάνι”

Βενζίνη τιμή: Οι περιοχές της Ελλάδας που οι τιμές των καυσίμων έπιασαν “ταβάνι”
Βενζίνη τιμή: "Ταβάνι" έχουν πιάσει οι τιμές της βενζίνης καθώς οι εξελίξεις στην Ουκρανία επηρεάζουν επιπλέον τα ενεργειακά.

“Ταβάνι” έχουν πιάσει οι τιμές της βενζίνης καθώς οι εξελίξεις στην Ουκρανία επηρεάζουν επιπλέον τα ενεργειακά. Στα 2,053 ευρώ ανά λίτρο διαμορφώνεται πανελλαδικά η μέση τιμή της απλής αμόλυβδης βενζίνης παρά το γεγονός ότι η διεθνή τιμή του πετρελαίου έχει αποκλιμακωθεί και διαμορφώνεται στα 110 δολάρια ανά βαρέλι. Η Ελλάδα είναι σήμερα η χώρα με την έκτη υψηλότερη τιμή καυσίμων στην ΕΕ σε σύνολο 28 χωρών.

Οι τιμές της απλής αμόλυβδης βενζίνης και του πετρελαίου θέρμανσης πανελλαδικά

“Καίει” η τιμή της βενζίνης

Σε τιμές ρεκόρ έχουν “σκαρφαλώσει” τα καύσιμα ενώ ολοένα και αυξάνονται οι φόβοι και η ανησυχία για περαιτέρω όξυνση της κατάστασης. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η τιμή του λίτρου της βενζίνης να σκαρφαλώσει έως τα 2,5 ευρώ έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, προειδοποίησε σήμερα Τετάρτη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων διά στόματος του προέδρου της λόγω και της κατάστασης σε Ρωσία και Ουκρανία.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Ασμάτογλου σημείωσε ότι οι τιμές της βενζίνης μεταβάλλονται διαρκώς τις τελευταίες ημέρες και έχοντας ξεπεράσει πλέον τα 2 ευρώ το λίτρο, οδεύουν «πρόσω ολοταχώς» προς τα 2,20 ευρώ το λίτρο και αν συνεχισθεί αυτή η ανοδική τάση, τότε έως το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε η τιμή μπορεί να αναρριχηθεί έως τα 2,5 ευρώ το λίτρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments