Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

Γιάννης Οικονόμου: Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών
Γιάννης Οικονόμου: Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει σήμερα και αύριο, τηλεφωνικά τους πολιτικούς αρχηγούς, για τη συνάντηση με τον Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σε μια σειρά θεμάτων όπως το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, τη συνάντησή του με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, το νομοσχέδιο “Δουλειές Ξανά” του ΟΑΕΔ και άλλα θέματα αναφέρθηκε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου.  «Θεμέλιο για ουσιαστική βελτίωση του κλίματος ήταν η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν», είπε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.  Υπήρχε όπως είπε ο Γιάννης Οικονόμου, συναντίληψη στην ανάγκη να πέσουν οι τόνοι. «Είναι προς όφελος όλων», ανέφερε.

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς

Όπως ενημέρωσε ο κ. Οικονόμου, ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει σήμερα και αύριο, τηλεφωνικά τους πολιτικούς αρχηγούς, για τη συνάντηση με τον Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν. Ξεκινώντας την ενημέρωση αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο πρωθυπουργός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, καθώς και στην επικοινωνία που είχε με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Για τα μέτρα στήριξης των πολιτών

Ο κ. Οικονόμου σημείωσε ότι: “Παράλληλα προς τη διεθνή δραστηριότητα του Πρωθυπουργού, πρώτιστο μέλημα του ιδίου και της Κυβέρνησής μας παραμένει η υπεράσπιση νοικοκυριών και επιχειρήσεων από τις επάλληλες κρίσεις και η θωράκιση της κοινωνίας.  Αυτήν την εβδομάδα -όπως ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης- θα γίνουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις για το πλαίσιο στήριξης νοικοκυριών, επιχειρήσεων και αγροτών, προκειμένου να περιορίσουμε, κατά το δυνατόν, τις επιπτώσεις από τις υπέρογκες αυξήσεις και τον πληθωρισμό που χτυπά και την ελληνική οικονομία.

Πρόκειται για παρεμβάσεις που θα δίνουν συνέχεια στην οριζόντια στήριξη, αλλά και θα εστιάζουν πρωτίστως σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Γίνεται παράλληλα προσπάθεια να σταθούμε στο πλευρό   όσο το δυνατόν  περισσότερων συμπολιτών μας. Συμπολιτών μας που είναι ευάλωτοι, αλλά και των συμπολιτών μας που παράγουν και βρίσκονται αντιμέτωποι με αυτές τις υπέρμετρες δυσκολίες. Πάντα με σεβασμό στη δημοσιονομική σταθερότητα και τη διασφάλιση της αναπτυξιακής πορείας της χώρας μας”.

Δείτε το βίντεο της ενημέρωσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments