Lifestyle

Leni & Heidi Klum: Η φωτογράφιση μητέρας- κόρης και τα εντυπωσιακά εξώφυλλα που συζητήθηκαν

Leni & Heidi Klum: Η φωτογράφιση μητέρας- κόρης και τα εντυπωσιακά εξώφυλλα που συζητήθηκαν

Πηγή Φωτογραφίας: GALA.de

Leni & Heidi Klum: Ακολουθεί τα βήματα της διάσημης μαμάς της, θέλοντας, όμως, να χαράξει τη δική της πορεία.

Η Leni Klum είναι ένα από τα πολλά υποσχόμενα μοντέλα της νέας γενιάς, που έκαναν το ντεμπούτο τους την περασμένη χρονιά στις πασαρέλες, με το όνομά της να βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό. Η κόρη της Heidi Klum φαίνεται πως ,αν και ακολουθεί πιστά τα βήματα της μητέρας της στο μόντελινγκ, επιθυμεί να χαράξει τη δική της πορεία. Μαμά και κόρη φωτογραφήθηκαν για το Harper’s Bazaar Γερμανίας και εμφανίστηκαν και οι δύο σόλο στα δύο εξώφυλλα του τεύχους.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Δεν είναι η πρώτη φορά που μητέρα και κόρη φωτογραφίζονται μαζί, όμως τη δεδομένη στιγμή, η Leni Klum έχει λίγη περισσότερη εμπειρία από τον χώρο που τη συναρπάζει. Όπως βλέπουμε στα εξώφυλλα που κυκλοφόρησαν στα social media, στο ένα φιγουράρει το διάσημο μοντέλο των late ’90s, με smokey eye look και nude χείλη, ενώ η 17χρονη νεοαφιχθείσα στο μόντελινγκ λανσάρει ένα πιο clean makeup look, με φυσικές, γήινες αποχρώσεις και έμφαση στα κρυστάλλινα μάτια της.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Μάλιστα, η μητέρα της μοιράστηκε με τους followers της το εξώφυλλο της κόρης της, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης στα γερμανικά: “Έχεις τα όμορφα μάτια της μητέρας μου”

Όπως είχε δηλώσει η μητέρα της στο παρελθόν για την καριέρα της Leni, η οποία επιθυμεί να ασχοληθεί με το σχέδιο μόδας, πάντα ήξερε από μικρή ηλικία πως ο χώρος αυτός ήταν το πεπρωμένο της. “Πάντα μου λέει να είσαι πιστή στον εαυτό σου και να μην αφήνεις τους άλλους να σε επηρεάζουν ή να αλλάζουν αυτό που κάνεις. Είναι εντάξει να πεις όχι”, είχε δηλώσει η 17χρονη Klum, σχετικά με τις συμβουλές που της έχει δώσει η διάσημη μητέρα της.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Όπως κάνει τα τελευταία χρόνια και η ίδια η Heidi Klum, έτσι και η κόρη της, μπλοκάρει να αρνητικά σχόλια, μένοντας πάντα αισιόδοξη και θετική. “Η μαμά μου πάντα μου λέει να είμαι ο εαυτός μου και να απαξιώ για οποιοδήποτε μίσος παίρνω, συνεπώς πορεύομαι έτσι. Δεν διαβάζω τα σχόλιά μου. Νομίζω πως πρέπει απλά να τα μπλοκάρεις. Να μην το σκεφτείς καν, απλά να κάνεις αυτό για το οποίο είσαι εκεί και να κάνεις αυτό που θέλεις”, είχε υποστηρίξει το νεαρό μοντέλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments