Οικονομία

Παπαθανάσης: Σημαντική η συμβολή εταιρειών που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις

Παπαθανάσης: Σημαντική η συμβολή εταιρειών που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις
Παπαθανάσης: Στην τελετή απονομής των Building Material Awards 2022

«Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, είναι σημαντική η συμβολή εταιρειών που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις και συνδιαμορφώνουν τη μετάβαση προς ένα βιώσιμο και πολλά υποσχόμενο μέλλον για τις επόμενες γενιές» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης κ. Νίκος Παπαθανάσης.

Αυτό υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, κατά την τελετή απονομής των Building Material Awards 2022, όπου βράβευσε τον ιδιοκτήτη και CEO της Μεταλουμίν ΑΕΒΕ, Αντώνη Σγαρδέλη, και τον διευθυντή Καινοτομίας και Τεχνολογίας του ομίλου τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, Φωκίωνα Τασούλα.

Τι ανέφερε σε ανάρτησή του

«Χαιρέτισα την τελετή απονομής των Building Material Awards 2022 που επιβραβεύουν την επένδυση στην έρευνα και ανάπτυξη δομικών υλικών με ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, με πρόεδρο της κριτικής επιτροπής την ομότιμη καθηγήτρια ΕΜΠ κα Αντωνία Μοροπούλου.

Είχα την χαρά και την τιμή να βραβεύσω δύο καταξιωμένους επαγγελματίες για την προσφορά τους στον κλάδο: τον ιδιοκτήτη και CEO της Μεταλουμίν ΑΕΒΕ κ. Αντώνη Σγαρδέλη, για την ταχεία ανάπτυξη της εταιρείας και την κοινωνική της προσφορά και τον διευθυντή Καινοτομίας και Τεχνολογίας του Ομίλου τσιμέντων ΤΙΤΑΝ κ. Φωκίωνα Τασούλα για την καινοτομία που αναπτύσσεται ανταγωνιστικά σε διεθνές επίπεδο. Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, είναι σημαντική η συμβολή εταιρειών που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις και συνδιαμορφώνουν τη μετάβαση προς ένα βιώσιμο και πολλά υποσχόμενο μέλλον για τις επόμενες γενιές».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments