Lifestyle

Allegra Gucci: Η κόρη του Maurizio Gucci και της Patrizia Reggiani σπάει τη σιωπή και μιλάει για την μαμά της

Allegra Gucci: Η κόρη του Maurizio Gucci και της Patrizia Reggiani σπάει τη σιωπή και μιλάει για την μαμά της

Πηγή Φωτογραφίας: BILD.de - IMDb

Η Allegra ήταν μόλις 14 ετών όταν ο πατέρας της δολοφονήθηκε.

Η Allegra Gucci, κόρη του Maurizio Gucci και της Patrizia Reggiani που καταδικάστηκε για τη μηχανορραφία της δολοφονίας του συζύγου της, έσπασε τη σιωπή της για την τραγωδία που έζησε η οικογένειά της. Μετά την κυκλοφορία της ταινίας ‘House of Gucci’που για ακόμα μια φορά τάραξε τα νερά της οικογενειακής της ζωής 27 χρόνια μετά τη δολοφονία του πατέρα της και κληρονόμου του ιταλικού οίκου μόδας, η Allegra έχει μιλήσει ελάχιστες φορές για όσα πιστεύει και νιώθει αναφορικά με την ιστορία που στοιχειώνει τη διάσημη οικογένεια Gucci. Πρόσφατα μίλησε στο Vanity Fair για τη μητέρα της και κατά πόσο πιστεύει ότι είναι ένοχη, την ταινία του Ridley Scott, αλλά και το νέο της αποκαλυπτικό βιβλίο ‘Game Over’ που καταγράφει τη δική της ιστορία και τη δική της αλήθεια για όσα συνέβησαν.

Όπως είπε στην ιταλίδα δημοσιογράφο Simone Marchetti, η ταινία του Ridley Scott για τη δολοφονία του πατέρα της αλλά και τον ρόλο που έπαιξε η μητέρα της είχε πολλά λάθη. Αυτό που την ενόχλησε όμως ήταν πως “έχω δύο μικρά παιδιά. Βλέποντας τη δημοσιότητα που πήρε η ταινία House of Gucci δεν ήθελα να μεγαλώσουν χωρίς να ξέρουν την αλήθεια για την οικογένειά τους” εξηγώντας γιατί θέλει να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Ποια είναι όμως η πραγματική αλήθεια;

Σε παλιότερη συνέντευξή της στην ιταλική Corriere della Sera εχίε πει πως “η ζωή μου και αυτή της αδελφής μου Alessandra ήταν μια διαρκής επανάληψη αυτών των παραγμάτων. Κάθε φορά που μιλούσαμε για αυτό, υπήρχε μια απαίσια φωτογραφία του άψυχου Maurizio Gucci σε μια λίμνη αίματος στο κτίρια στη Via Palestro. Κανείς δεν αναρωτιόταν ποτέ πως νιώθαμε. Και δεν έχω μιλήσει μέχρι τώρα γιατί πίστευα ότι μια μέρα όλα θα ξεχνιούνταν και θα είχα χώρο για τον εαυτό μου. Σήμερα στα 40 μου ξέρω ότι αυτό δεν θα τελειώσει ποτέ” λέει η Allegra που ήταν 14 ετών όταν πέθανε ο πατέρας της ενώ η αδελφή της 18 ετών.

Η κόρη του Gucci αποφάσισε να γράψει το βιβλίο όταν είδε ότι το House of Gucci παρουσιάζει μια καρικατούρα του πατέρα της, έναν ΄αδύναμο και κακομαθημένο’ άνθρωπο. “Είναι όλα λάθος” είπε εξηγώντας ότι ο πατέρας της δούλευε σκληρά και ήταν εξαιρετικός επιχειρηματίας. Όσο για τη μητέρα της, λέει “ποτέ δεν θα πήγαινε σε ένα πάρτι ακάλεστη. Ήταν μια όμορφη και κομψή γυναίκα”.

“Το χρωστάω στον πατέρα μου, που δεν έχει πια φωνή και στα δυο μου παιδιά” λέει για την προσπάθειά της να πει την ιστορία της οικογένειά της με τον δικό της τρόπο. “Θα ήθελα όσο μεγαλώνουν να ξέρουν τα στοιχεία από την μητέρα τους”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments