Ελλάδα

Φως στο Τούνελ: Το συγκλονιστικό trailer που δέιχνει να ήρθε το τέλος του θρίλερ

Φως στο Τούνελ: Το συγκλονιστικό trailer που δέιχνει να ήρθε το τέλος του θρίλερ

Πηγή Φωτογραφίας: Thrylos24

Φως στο Τούνελ: Με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα θα ασχοληθεί και αυτή την Παρασκευή η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της.

Η Αγγελική Νικολούλη την Παρασκευή, 1 Απριλίου, στις 23:20 στο Φως στο Τούνελ θα προσπαθήσει λύσει το μυστήριο για τον θάνατο τριών παιδιών στη Πάτρα, μία υπόθεση που έχει απασχολήσει τόσο την κοινή αλλά και την διεθνή γνώμη.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης, 29 Μαρτίου, δημοσιεύθηκε τόσο στο επίσημο προφίλ της εκπομπής στο Instagram όσο και στον προσωπικό λογαριασμό της Αγγελικής Νικολούλη στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το trailer της εκπομπής αυτής της εβδομάδας και μας αφήνει όλους με κομμένη την ανάσα.

Στην αρχή του trailer ακούγεται μια ηχογραφημένη συνομιλία της Αγγελικής Νικολούλη με μια γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας παραμένουν άγνωστα.

«Και εγώ πίστευα ότι σήμερα δεν θα κάνετε εκπομπή. Είδες που μου είπες πως ”αν δεν έχουμε στοιχεία, δεν θα κάνουμε εκπομπή”» ακούγεται να λέει η γυναικεία φωνή, απευθυνόμενη στην Αγγελική Νικολούλη.

«Αν δεν έχουμε… Από τη στιγμή που βρήκα…;» ακούγεται η Αγγελική Νικολούλη να απαντά, με το trailer να είναι γεμάτο πλάνα από τα τρία παιδιά στην Πάτρα.

Δείτε το trailer της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» για την Πάτρα:

Όλοι οι χρήστες του Ιnstagram περιμένουν με αγωνία μετά το trailer

Μάλιστα, στα τελευταία δευτερόλεπτα φαίνονται οι σειρήνες περιπολικού να αναβοσβήνουν, κάτι που έκανε τους χρήστες του Instagram να σπεύσουν να σχολιάσουν πως το θρίλερ φτάνει στο τέλος του.

«Το ξέρουμε όλοι ότι θα φωτίσεις αυτή την υπόθεση και θα βρεις την αλήθεια! Πάντα πολύ καλή στη δουλειά σου, με υπομονή, κερδίζεις την κάθε υπόθεση… Μακάρι και τώρα», «Πάλι ένα πακέτο θα καπνίσω από την αγωνία μου», «Άντε, Αγγελική, δώσε μας ένα τέλος!» και «Ανατριχίλα», είναι μερικά από τα σχόλια που άφησαν κάτω από το trailer της εκπομπής οι διαδικτυακοί φίλοι της Αγγελικής Νικολούλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments