Πολιτική

Τασούλας: Συμβολικός τρόπος αλληλεγγύης στον ουκρανικό λαό η ομιλία Ζελένσκι

Τασούλας: Συμβολικός τρόπος αλληλεγγύης στον ουκρανικό λαό η ομιλία Ζελένσκι
Τασούλας: Ως ένα συμβολικό τρόπο να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στον ουκρανικό λαό, που δοκιμάζεται, καθώς και στους ομογενείς μας, περιέγραψε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας

Ο πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας αναφέρθηκε στην επικείμενη ομιλία του Ουκρανού προέδρου Βολοντιμίρ Ζελένσκι στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Ως ένα συμβολικό τρόπο να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στον ουκρανικό λαό, που δοκιμάζεται, καθώς και στους ομογενείς μας, περιέγραψε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, την πρόσκληση προς τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι να απευθυνθεί στο ελληνικό κοινοβούλιο. «Δεν κρίνουμε την πολιτική του Ζελένσκι», συμπλήρωσε ο κ. Τασούλας, ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για το επερχόμενο πρόγραμμα εργασιών της Βουλής.

Όπως είπε ο κ. Τασούλας, κατά την ειδική συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής, το μεσημέρι της ερχόμενης Πέμπτης 7 Απριλίου, κατά την οποία θα απευθυνθεί στο Σώμα, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μέσω τηλεδιάσκεψης, θα παραστούν ο πρεσβευτής της Γαλλίας, λόγω της γαλλικής προεδρίας της ΕΕ, ο πρεσβευτής της Ουκρανίας και ο πρεσβευτής της Κυπριακής Δημοκρατίας, ως πρύτανης του διπλωματικού σώματος.

Νωρίτερα, επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, για τη μη συμμετοχή τους στη συνεδρίαση είχαν στείλει οι βουλευτές του ΚΚΕ, σημειώνοντας ότι «ο Ζελένσκι είναι μέρος του προβλήματος, επικεφαλής μιας αντιδραστικής κυβέρνησης, που έχει συνταχθεί με το στρατόπεδο των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ που ευθύνεται και αυτό για τον πόλεμο και τα δεινά του λαού της Ουκρανίας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments