Ελλάδα

Θάνατος τριών παιδιών: Η πρώτη δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη [vid]

Θάνατος τριών παιδιών: Η πρώτη δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη [vid]
Ο πατέρας των τριών κοριτσιών ο θάνατος των οποίων έφερε σοκαριστικές αποκαλύψεις και οδήγησε στη σύλληψη της μητέρας για τον χαμό του ενός παιδιού, μίλησε για πρώτη φορά και κράτησε τις αποστάσεις του από την εν διαστάσει σύζυγό του

Την πρώτη δήλωσή του μετά το “ξέσπασμα” των αποκαλύψεων και τη σύλληψη της εν διαστάσει συζύγου του, έκανε ο πατέρας των τριών παιδιών,που πέθαναν αιφνιδίως , στην Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, αποκαλώντας πλέον τη Ρούλα Πισπιρίγκου δημόσια ως «κατηγορούμενη».

«Θέλω να σας τονίσω ότι δε θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Με αυτή την κίνηση θέλει να σταματήσει το ότι είναι άφαντος ή εξαφανισμένος. Ο δικηγόρος του κ Καράμπελας, περιγράφει έναν άνθρωπο σοκαρισμένο και αδύναμο να διαχειριστεί τα όσα συμβαίνουν και τον θάνατο των τριών του παιδιών.

Οι δηλώσεις αυτές είναι οι πρώτες, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης τους, Τζωρτζίνας, αλλά και για τα όσα είπε νωρίτερα η κατηγορούμενη μητέρα βάζοντας στο κάδρο εκτός από τον εν διαστάσει σύζυγό της, αλλά και τον πατέρα του και παππού των παιδιών.

Δείτε τη δήλωσή του

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments