Ελλάδα

Στις φυλακές του Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου

Στις φυλακές του Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου
Στις φυλακές του Κορυδαλλού μεταφέρθηκε σήμερα [5/4] το πρωί η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία σύμφωνα με ανακρίτρια και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέα

Στις φυλακές του Κορυδαλλού μεταφέρθηκε σήμερα [5/4] το πρωί η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία σύμφωνα με ανακρίτρια και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέα.

Η μεταγωγή της από τη ΓΑΔΑ ξεκίνησε λίγο μετά τις 08:30 (καθυστέρησε για σχεδόν μια ώρα) και τα μέτρα ασφαλείας ήταν για ακόμη μια φορά πάρα πολύ ισχυρά.

Όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο που τη μετέφερε από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές Κορυδαλλού, κόσμος που είχε μαζευτεί έξω από τις φυλακές, την έβριζε με χυδαίο τρόπο και τις φώναζε “ψόφα”.

Αρχικά θα μείνει δυο μέρες απομονωμένη, στο πλαίσιο των μέτρων που υπάρχουν κατά του κορονοϊού, και στη συνέχεια να μεταφερθεί σε ειδικά διαμορφωμένο κελί στην έκτη πτέρυγα, όπου εκεί βρίσκονται και  άλλες γυναίκες που κατηγορούνται για ειδεχθή εγκλήματος.

Όμως. λόγω του φόβου, πως θα πέσει θύμα επίθεσης μέσα στις φυλακές, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα είναι απομονωμένη και θα προαυλίζεται μόνη της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments