Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνεχάρη τον Πρόεδρο της Σερβίας για την επανεκλογή του

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνεχάρη τον Πρόεδρο της Σερβίας για την επανεκλογή του
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Σερβίας, Aleksandar Vučić

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Σερβίας, Aleksandar Vučić, και τον συνεχάρη για την επανεκλογή του.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα συναντηθεί στο Μαξίμου με την Επίτροπο Ενέργειας Kadri Simson

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 10:30 με την Επίτροπο αρμόδια για θέματα Ενέργειας, Kadri Simson, στο Μέγαρο Μαξίμου. Την ανάγκη της γρήγορης κλιματικής προσαρμογής και μεγαλύτερης εγρήγορσης σε ό,τι αφορά τους εναλλακτικούς τρόπους ενέργειας, με φόντο και την Ουκρανική κρίση, τόνισαν η Ευρωπαία Επίτροπος για την Ενέργεια Kadri Simson και η Exec. Secretary, Secretariat, UN Framework Convention on Climate Change στα Ηνωμένα Έθνη Patricia Espinosa στο στο 7o Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Στις 11:00 ο Πρωθυπουργός θα υποδεχτεί τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕSM), Klaus Regling. Στις 12:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στη Βουλή για την ομιλία, μέσω τηλεδιάσκεψης, του Προέδρου της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky.

Στις 16:00 ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), Odile Renaud-Basso. Στις 17:45 ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Γενικό Γραμματέα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Antonio López-Istúriz.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments