Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης: Η πολιτική της Κυβέρνησης στον ψηφιακό τομέα είναι πραγματικά μια επανάσταση

Παύλος Μαρινάκης: Η πολιτική της Κυβέρνησης στον ψηφιακό τομέα είναι πραγματικά μια επανάσταση
Παύλος Μαρινάκης: Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης στην Προσυνεδριακή Συζήτηση του Χαλανδρίου αναφέρθηκε τόσο στην ανάγκη η Νέα Δημοκρατία να βρίσκεται κοντά στην κοινωνία όσο και στην ψηφιακή επανάσταση.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης στην Προσυνεδριακή Συζήτηση του Χαλανδρίου αναφέρθηκε τόσο στην ανάγκη η Νέα Δημοκρατία να βρίσκεται κοντά στην κοινωνία όσο και στην ψηφιακή επανάσταση.

“Είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι και ο ίδιος κάνει πράξη τη δέσμευσή του ότι θα βρίσκεται κοντά στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και βρίσκεται σε μια τέτοια συζήτηση και μας τιμάει με την παρουσία του. Νομίζω ότι οι ομιλητές που θα ακολουθήσουν είναι πολύ πιο αρμόδιοι να μιλήσουν για τα ζητήματα με τα οποία ασχολούμαστε σήμερα την ψηφιακή επανάσταση και ένα κράτος φιλικό απέναντι στους πολίτες. Εγώ, πολύ σύντομα θα σας πω ότι το -όχι και τόσο μακρινό αλλά όχι και τόσο κοντινό συνάμα- 2013 έκανα έναρξη ασκήσεως επαγγέλματος ως δικηγόρος και το μεγαλύτερο ζήτημα που αντιμετώπιζα και τα προηγούμενα χρόνια ως ασκούμενος, ήταν οι ουρές. Παντού ουρές και ταλαιπωρία. Και δεν ήταν μόνο ο χρόνος που χάναμε πολίτες και δικηγόροι -αντίστοιχα και σε άλλα επαγγέλματα- αλλά και όλα τα υπόλοιπα ζητήματα που δημιουργούνταν. Εκνευρισμός απέναντι στους υπαλλήλους, κοινωνικοί αυτοματισμοί, λεφτά που χάνονταν, αίθουσες δικαστηρίων οι οποίες γέμιζαν χωρίς να υπάρχει καμία σειρά, καμία ροή. Αυτό που βλέπαμε να συμβαίνει στα Δικαστήρια όλης της Ελλάδας, το βλέπαμε να συμβαίνει παντού” σημείωσε.

Για τον ψηφιακό τομέα

“Η πολιτική της Κυβέρνησης στον ψηφιακό τομέα, είναι πραγματικά μια επανάσταση. Είναι αληθινή επανάσταση, όχι σαν αυτές τις «επαναστάσεις» που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στη χώρα μας όλες αυτές τις δεκαετίες -τις επαναστάσεις χωρίς αιτία-, από αυτούς που το μόνο που ξέρουν είναι να ταλαιπωρούν τους πολίτες χωρίς ουσιαστικά αιτήματα. Είναι αληθινή επανάσταση και αληθινά προοδευτική πολιτική, όπως είχε πει ο ίδιος ο Πρόεδρός μας στην τελευταία σύνοδο της Πολιτικής Επιτροπής είναι η πραγματική κοινωνική πολιτική” ανέφερε ο ίδιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments