Πολιτική

Μπρατάκος: Η Νέα Δημοκρατία έχει θέσει συγκεκριμένες προτεραιότητες και προδιαγραφές στις επενδύσεις

Μπρατάκος: Η Νέα Δημοκρατία έχει θέσει συγκεκριμένες προτεραιότητες και προδιαγραφές στις επενδύσεις
Μπρατάκος: “Η γη, η θάλασσα, το περιβάλλον, ο πολιτισμός και η παράδοσή μας, είναι οι πιο πολύτιμοι πόροι αυτής της χώρας, είναι ο πλούτος της πατρίδας μας, είναι ο πλούτος που κληρονομήσαμε από τις προηγούμενες γενιές κι έχουμε χρέος να παραδώσουμε στις επόμενες” σημείωσε ο κ. Μπρατάκος.

“Η γη, η θάλασσα, το περιβάλλον, ο πολιτισμός και η παράδοσή μας, είναι οι πιο πολύτιμοι πόροι αυτής της χώρας, είναι ο πλούτος της πατρίδας μας, είναι ο πλούτος που κληρονομήσαμε από τις προηγούμενες γενιές κι έχουμε χρέος να παραδώσουμε στις επόμενες” σημείωσε ο κ. Μπρατάκος.

Για τον τουρισμό

“Στην αιχμή αυτής της προσπάθειας είναι όπως γνωρίζετε ο τουρισμός. Ένας τομέας που γνωρίζουμε όλοι και κυρίως εσείς εδώ οι κρητικοί ότι στηρίζει διαχρονικά την ελληνική οικονομία και την απασχόληση. Είναι ο τουρισμός που κρατά όρθιες τις τοπικές οικονομίες, είναι ο τουρισμός που κατάφερε κατά τη διάρκεια της πανδημίας να κρατήσει χαμηλά τις πιέσεις και είναι ο τουρισμός που κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στην ανάκαμψη” ανέφερε ο κ. Μπρατάκος.

 Για το Ταμείο Ανάκαμψης

Η Νέα Δημοκρατία ως Κυβέρνηση έχει ήδη στραφεί σε αυτή την κατεύθυνση.  Έχει εξασφαλίσει σημαντικούς πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας αλλά και από το νέο ΕΣΠΑ. Έχει θέσει συγκεκριμένες προτεραιότητες και προδιαγραφές ώστε αυτές οι επενδύσεις να είναι  ποιοτικές και βιώσιμες.

Για τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας

“Αυτή η Κυβέρνηση, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Πρόεδρο το κόμματός μας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έναν Κρητικό, τα κάνει πράξη. Και μόνο για αυτό το λόγο, και μόνο για αυτό το λόγο αξίζει να κερδίσει την αναγνώριση και την ψήφο της Κρήτης στις επόμενες εκλογές όποτε αυτές γίνουν. Όσον αφορά τη νησιωτική πολιτική και τη θαλάσσια οικονομία. Η σχέση της Ελλάδας με την θάλασσα είναι άρρηκτη. Τόσο από περιβαλλοντική όσο και από κοινωνική και οικονομική πλευρά.” σημείωσε

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments