Lifestyle

Το νέο brand που αγαπάνε οι celebrities να φοράνε

Το νέο brand που αγαπάνε οι celebrities να φοράνε

Πηγή Φωτογραφίας: V Magazine

Ο σχεδιαστής που έχει ενθουσιάσει με τις genderless δημιουργίες του τις celebrities, είναι o Γάλλος Ludovic de Saint Sernin και η Vogue έχει όλες τις λεπτομέρειες

Φορέματα για όλες τις ώρες, δραματικά cutouts, κορδόνια, κρύσταλλα, δέρμα και διαφάνειες – ένα είναι σίγουρο, ο Ludovic de Saint Sernin ξέρει να βγάζει την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου. Αντλώντας έμπνευση από τολμηρούς καλλιτέχνες όπως ο φωτογράφος Robert Mapplethorpe και έχοντας προηγούμενη εμπειρία σε οίκους όπως Dior, Saint Laurent και Balmain (όπου εργάστηκε για δύο χρόνια πριν ξεκινήσει το brand του το 2017), ο Ludovic εξερευνά τι χρειάζεται η σύγχρονη αγορά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ludovic de Saint Sernin (@ludovicdesaintsernin)

«Μου αρέσει η ιδέα μιας γυναίκας που κοιτάει αυτό που φορούν τα αγόρια και σκέφτεται πως θα το φορούσε και η ίδια», είχε πει κάποτε στη γαλλική Vogue. Στόχος του η ελευθερία, δεν θέλει να συμβιβαστεί. Τα ρούχα του είναι δυναμικά, τολμηρά και ταυτόχρονα λεπτεπίλεπτα και ποιητικά. Οι 00s αναφορές είναι φανερές στις συλλογές του, και ειδικά στην τελευταία, Φθινόπωρο/ Χειμώνας 22-23. O τρόπος να μπλέκει το menswear με το womenswear είναι μοναδικός και μάλλον αυτό είναι το στοιχείο που ξεχώρισαν και οι celebrities, οι οποίες φαίνεται να τον εμπιστεύονται τυφλά.

Από τις αδελφές Hadid, στην Rihanna, τη Dua Lipa, τη Kim Κardashian και την FKA Twigs, οι best dressed σταρ έχουν φορέσει τουλάχιστον από μία δημιουργία του Γάλλου σχεδιαστή, εκτοξεύοντας την αξία του brand του και επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για ένα χρυσό ταλέντο της βιομηχανίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments