Πολιτική

Οικονόμου για τον κατώτατο μισθό: Είμαστε πάρα πολύ κοντά στις ανακοινώσεις

Οικονόμου για τον κατώτατο μισθό: Είμαστε πάρα πολύ κοντά στις ανακοινώσεις
Οικονόμου για τον κατώτατο μισθό: Τόνισε πως οι ανακοινώσεις που αφορούν τον κατώτατο μισθό είναι πάρα πολύ κοντά και σήμερα θα συναντηθεί ο πρωθυπουργός μαζί με τον υπουργό Εργασίας κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Για την αύξηση του κατώτατου μισθού, τα μέτρα στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις και άλλα θέματα μίλησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου. Τόνισε πως οι ανακοινώσεις που αφορούν τον κατώτατο μισθό είναι πάρα πολύ κοντά και σήμερα θα συναντηθεί ο πρωθυπουργός μαζί με τον υπουργό Εργασίας κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Για την ακρίβεια

«Η χώρα μας είναι η 15η σε ακρίβεια στην λιανική τιμή πώλησης του ηλεκτρικού ρεύματος. Η πολιτική μας έχει οδηγήσει στο να υπάρχουν άλλοι 15 ακριβότεροι από εμάς» είπε αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι η επιβάρυνση σε όλους είναι πολύ μεγάλη.

Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση περιμένει την πρόταση της Κομισιόν τον Μάιο και επανέλαβε ότι «αν δεν υπάρξει ευρωπαϊκή απάντηση, επεξεργαζόμαστε το δικό μας πολύ αποφασιστικό σχέδιο. Μια πολύ αποφασιστική παρέμβαση και με διάρκεια» μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Για τον κατώτατο μισθό

Ο κ. Οικονόμου ανακοίνωσε πως σήμερα ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης θα ενημερώσει τον πρωθυπουργό για την ολοκλήρωση της διαβούλευσης για την αύξηση στον κατώτατο μισθό, ώστε η κυβέρνηση να κάνεις τις ανακοινώσεις. Είμαστε πάρα πολύ κοντά στις ανακοινώσεις, θα πρόκειται για μια ουσιαστική και γενναία ενίσχυση του εισοδήματος, είπε ο κ. Οικονόμου.

Για τις εκλογές

Σε ερώτηση για τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Οικονόμου σχολίασε πως αυτό που επιδιώκουμε είναι η σταθερή διακυβέρνηση και ο τρόπος είναι μέσα από αυτοδύναμη κυβέρνηση, αλλά όχι αυστηρά μονοκομματική. Όμως, συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, για να είμαστε ρεαλιστές στις εκλογές ψηφίζει ο κόσμος. Εμείς πιστεύουμε ότι θα έχουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου. Αλλά αν δεν γίνει αυτό η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί. «Η ερώτηση δεν πρέπει να απευθύνεται σε μας, αλλά και στους υπόλοιπους. Ο κ. Ανδρουλάκης πρέπει να σταματήσει να λέει τι δεν θέλει και να πει τι θέλει. Και δεύτερον, να δούμε τι θέλει να πει ο κόσμος» συνέχισε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments