Trash

Survivor spoiler 21/4: Οι πιθανότητες να αποχωρήσει από το παιχνίδι η Ασημίνα

Survivor spoiler 21/4: Οι πιθανότητες να αποχωρήσει από το παιχνίδι η Ασημίνα

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - survivorgreece

Survivor spoiler 21/4: Οι πληροφορίες που διέρευσαν από τον Άγιο Δομίνικο

Η Ασημίνα τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά και ξαφνικά στο στίβο μάχης με αποτέλεσμα να μην είναι κάτι τόσο απλό, αφού θα χρειαστούν να ξαναβγούν ακτινογραφίες για να διαπιστωθεί αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Το σίγουρο είναι ότι η Ασημίνα θα κυκλοφορεί με πατερίτσες για αρκετό καιρό στην παραλία αφού το διάστρεμμα που έχει πάθει θέλει σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται περίπου δύο βδομάδες για να γιατρευτεί.

Αυτό το διάστημα όμως ξεπερνάει το χρονικό όριο που έχει δώσει η παραγωγή στους παίκτες που τραυματίζονται και επειδή θέλει να αποφύγει προβλήματα με υποτροπές και ανάγκη για κάλυψη ιατρικών αναγκών που στο παρελθόν έφτασαν ακόμα και στα δικαστήρια προσπαθεί να την διώξει.

Η ίδια μπορεί να θέλει να παραμείνει στο Survivor, αυτό όμως δεν πρόκειται να γίνει εύκολα, ειδικά απο την πλευρά της παραγωγής θα την βάλουν να υποβληθεί σε πολλές εξετάσεις, γιατί υπάρχει ο φόβος το πόδι να μην έχει γίνει καλά στο διάστημα των 10 ημέρων, αφού ως γνωστόν οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για τους παίκτες και φυσικά το φαγητό που χρειάζεται ο οργανισμός για να ανταπεξέλθει είναι ελάχιστο ως μηδαμινό.

Ακόμα και ο σύντροφός της και τραγουδιστής Χρήστος Δάντης κατάλαβε την σοβαρότητα του τραυματισμού της και δημοσίευσε μια φωτογραφία της Ασημίνας όπου έγραψε: «Όσο πιο δυνατός ένας άνθρωπος, τόσο πιο πολλούς εχθρούς έχει. Υπομονή και περαστικά».

Οι διαρροές δεν είναι fake news και όλα δείχνουν ότι η συμμετοχή της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor θα κριθεί από την παραγωγή την τελευταία στιγμή και στις λεπτομέρειες από τις εξετάσεις της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments